Vyhledavani dle mapy v jinych statech

Ahoj, mam trosku problem. Na zacatku kvetna mirim do Francie, chtela bych tam kouknout taky na nejake kesky. Uz jsem to dokonce slibila jedne majitelce TB, ktereho mam ted u sebe, ze ji ho tam posunu. Bohuzel ale ponekud bojuji s tim, jak si vyhledat seznam cachi pro danou oblast, treba dle seznamu mest nebo idealne dle mapy? Na geocaching.com vyhledavani dle mest neni, maximalne tak jeste dle PSC nebo sousadnic. Podrobneji pouze pro US.Tak jen tak vznasim otazku do plena, zda nekdo nezna nejaky GC portal, ktery by byl takto zameren na Evropu?

No, já mám EU GPSku, takže si vyhledám město a pak jeho souřadnice zadám do vyhledávacího boxíku na GC.com.
Trochu mě ale mrzí, že jedu na konci dubna do Dijonu (FR) a nejbližší keška je asi 40km od něj :frowning:

odtud se proklikas kam potrebujes

Jasne, pode souradnic to taky jde, ale prislo mi to ponekud zdlouhave, zvlast s nemapovou GPS:-)

Presne neco takoveho jsem mela na mysli, dik:-))) Pozdravuj v praci;-)

Doporučuju taky Google Earth do kterého si ze svého profilu na GC.com můžeš stáhnout link, zobrazující kešky kdekoliv, kam se v GE díváš.

Michal

problem google earthu a KML stazeneho z GC.com je ten, ze najednou zoobrazi jen 200kesi kdyz jich je na danem uzemi vic tak tech 200 kesi zoobrazi nahodne a ostatni neuvidite dokud nezazoomujete na mensi oblast

A můžeš mi poradit jak to tam dostanu ?