Vyhledavani kesi podle T/D nebo podle atributu

Mohl by mi nekdo poradit jak a cim vyhledat kese podle Diff/Ter nebo podle zadanych atributu (scubba, …) a nebo podle velikosti od mych HC do urcite vzdalenosti?
Vim, ze tohle umel skrysotlac, ale nejak to nefunguje :frowning: Umi to nejakym zpusobem geoget?

GeoGet to umí například ve SmartFiltru user:skript:smartfilter [GeoGet]

Diky. Zjistil jsem ze skrysotlac funguje a umi to vyfiltrovat podle T/D. Cca pred tydnem mi to neslo, nevadi.

Mozno lock nebo delete.

Hm tak taky jsem zjistil, ze skrysotlac vytlaci veskery kese s T/D 1/1 coz je pro vyfiltrovani toho co potrebuju uplne naprd :frowning:

Bohužel tak komfortně jako kdysi už to nejde… :frowning:

No, můžeš to udělat tak, že si dáš vyhledat keše v okolí nějakého zvoleného místa, dáš je všechny načíst, setřídíš (třeba) podle terénu, vybereš ty, které tě nezajímají (třeba terén 4 a výše), vymažeš je a zbytek si uložíš do zvoleného formátu.
Nebo ještě znovu protřídíš podle jiného kritéria…

Pomocou mozigo…

Pomoci PQ

No prave me to postahuje kese, GC kody, ownery, ale T/D mi to u vsech vypise 1/1 coz je nepouzitelne. Snad to spravi nova verze skrysotlace…
Filtrovani podle typu funguje bezproblemu.

btw PQ nevim jak funguje, neni to nahodou jen pro PM?

ANO

Ano, když dám Najít keše, tak je tam všude 1/1, pak dám Přidat označené a tam už je D/T jak má být. Až pak si to můžeš protřídit.

D/T sa zo zoznamu kesiek da zistit len cez recognize obrazkov, kde je zakodovane vsetko D/T/Size. Skrysotlac ma toto rozpoznavanie obrazku implementovane?
MoZiGo ma…
Atributy kesiek sa vsak zo zoznamu nedaju zistit, tie su k dispozicii az po stiahnuti listingov.
Po stiahnuti vsetkych listingov, ich mozes triedit podla cohokolvek cez sql dotazy ktore vytvoris polahky naklikanim .