Vyhledávání kombinací D/T poblíž HC

Existuje nějaký způsob, jak vyhledat určitou kombinaci obtížnosti a terénu co nejblíže HC?

Zalezi jestli jsi PM nebo ne, zalezi jestli pouzivas nejaky software, atd. Zkus to blize specifikovat.

Bez problému - tady na gc.cz v mapě si nastavíš co potřebuješ. A nemusíš být PM :wink:

PM jsem, používám geoget, ale jen na tvorbu statistik.

Na gc.com sa neda hladat podla obtiaznosti resp. terenu. Dal by sa vsak vytvorit PQ - na toto vsak treba byt PM.
Online sa to da zrealizovat jedine tak, ze stiahnes vsetky kesky v okoli nejakeho bodu a nasledne odfiltrujes ci tam je aj tvoja kombinacia …
Pripadne ak mas v nejakom programe /Geoget,Gsak,MoZiGo/ databazu vsetkych kesiek tak to vyhladas v nom, myslim ze to umoznuje vsetky …

Tak si vytvor PQ s tim, ze si je nenechas odeslat a vysledek Ti zobrazi co potrebujes vedet :slight_smile:

…takže můžeš využít obě možnosti - na gc.com si můžeš nastavit PQ s požadovaným D/T a nebo můžeš začít využívat GG ne jenom na statistiky a začneš si plnit databázi keškama, které si následně budeš filtrovat dle libosti

Tady je jenom problem v tom, ze nejakou dobu trva nez databazi naplnis - precijen CR a OKOLI uz neni na 5 PQ - pres to PQ ma result okamzite…

Mě na to příjde stejně nejlepší zdejší mapa, zvláště když hledáš nějaké speciality. Odzoomuj si na celou republiku, zadej si tu správnou kombinaci D/T a podívej se, kde je těch pět kešek;).

Netvrdim, ze to tak nejde, ale co kdyz mam nejakou takovou blize treba v Polsku, Slovensku… Predevsim, pokud jsi blizko hranic tak Te to zajima a to Ti mapa tady nerekne…

…no, první možnost co jsem uvedl byl bez použití GG
…a s tím plněním GG keškama pomocí PQ to taky nevidím tak černě jako ty - jsou to lehké počty
7 dnů x 5 PQ = 30000 kešek - i když se budou PG překrývat tak při přibližném počtu 20200 keší v ČR to bohatě stačí na celou republiku, což ale asi v tomhle případě nebude potřeba

Proc myslis? Ja mam treba jednu chybejici kombinaci az 300km od HC :@ :frowning:

Ale jinak souhlas, ze to neni tak strasne, ale kdyz to chces hned… :smiley: