Vyhledávání stejných Challengí / na projectGC

Vážení přátelé, potřeboval bych poradit...

Nevíte, dá li se nějak vyhledat podobná challenge na gc.com nebo na projektu pomocí ověřovátka nebo obecně? Konkrétně mi jde o to, když mám zrovna splněnou nějakou challenge, tak jestli se například ta samá nevyskytuje ještě někde v ČR nebo i v zahraničí.

Například https://project-gc.com/Challenges/GC50ZYA/10799 Dokážete někdo nějak vyhledat stejnou/podobnou challenge?

Pana ownera (této challenge) jsem se ptal, bez úspěchu, tak to zkusím zde.

Děkuji.

Všechny SPLNĚNÉ challege mají zelenou fajfku. Ty nesplněné červenou jednosměrku a tam kde je to čerstvý nebo nejednoznačný tak mají modrej otazník 

Všechny SPLNĚNÉ challege mají zelenou fajfku. Ty nesplněné červenou jednosměrku a tam kde je to čerstvý nebo nejednoznačný tak mají modrej otazník 

Z ceho je tento prehled vygenerovany?

Odhaduji project-gc s placenym clenstvim.

Odhaduji project-gc s placenym clenstvim.

Ano je to tak.

To mi ovšem není nic platné. Takže vyhledávač challengí neexistuje? :)

existuje i pro neplatící

https://project-gc.com/Tools/Challenges

To mi ovšem není nic platné. Takže vyhledávač challengí neexistuje? :)

Existuje.

Teď píšu jako platící člen Project-gc. Mapka od N.o.e. je jen pro platící, to je fakt. Nevím, jestli je pro neplatící přístupná funkce Tools -> Challenge checkers -> Find checker.

Tam můžu vyhledávat podle názvu. Buď v konkrétní zemi nebo na celém světě.

Stejná výzva ovšem může mít úplně jiný název anebo dvě různé výzvy stejný název ;)

Moje vlastní zkušenost ze zakládání...

Hm, to jest přeně ten problém, doufal jsem, že checkery jspu stavěny pomocí určité posloupnosti ku tomu, co ověřují, ale asi ne. Nu nic, za poslední týden proklikávám checkry co to jde a aniprt. Nenašel jsem ani možnost najít checker podle autora... to existuje?

Jde mi třeba taky o to, že Modrak ma Challege Blue matrix 5/5 a v Plzni je Modra Matice 5/2,5.

Modrak:

• Script name: DT Matrix Checker func (by Target.)
  • Tagged by: Modrak mail_16.png
  • Tag config:
  • Tag comment: Complete DT matrix on Mystery caches

Plzen:

• Script name: DT Matrix Checker func (by Target.)
  • Tagged by: Mi-Lu-Ji mail_16.png
  • Tag config:
  • Tag comment: Complete DT matrix on Mystery caches Cloned from tag 10371

Takže potřebuju nějak zjistit a dostat se k originálnímu checkeru, který potom nějak potřebuj uvyhledat, kde byl všude použit... ani terget co je uveden jako autor se nedá rozkliknout... co mám s tím sakra dělat? :)

ono to půjde dost těžko, protože jak definuješ vyhledávači "podobnost"? Každý checker je ve své podstatě nějaký skript, který kontroluje, zda jsi splnil podmínky čelenky. A když dáš dvěma lidem (kteří to umí) napsat stejný checker, tak ty dva vzniklé checkery nebudou stejné. A stroj sám od sebe nepozná, že vlastně dělají totéž. A když nepoznáš dva funkčně stejné checkery, tak těžko budeš tvořit vyhledávač podobných checkerů. Kdyby se checkery dělaly v nějakém parametrizovatelném frameworku (neznám český ekvivalent tohoto výrazu), tak by se "podobnost" dala přes ty parametry dohledat

Jediné co mě napadlo je koukat na Script Name v https://project-gc.com/Tools/Challenges - stejný script name by mohl indikovat jistou podobnost

Taky mně napadlo že každý checker má ID, jestli v tom není nějaký systém, něco jako reverse cache, třeba... ale asi ne... :)