Nevíte, dá li se nějak vyhledat podobná challenge na gc.com nebo na projektu pomocí ověřovátka nebo obecně? Konkrétně mi jde o to, když mám zrovna splněnou nějakou challenge, tak jestli se například ta samá nevyskytuje ještě někde v ČR nebo i v zahraničí.
To mi ovšem není nic platné. Takže vyhledávač challengí neexistuje? :)
Existuje.
Teď píšu jako platící člen Project-gc. Mapka od N.o.e. je jen pro platící, to je fakt. Nevím, jestli je pro neplatící přístupná funkce Tools -> Challenge checkers -> Find checker.
Tam můžu vyhledávat podle názvu. Buď v konkrétní zemi nebo na celém světě.
Stejná výzva ovšem může mít úplně jiný název anebo dvě různé výzvy stejný název ;)
Hm, to jest přeně ten problém, doufal jsem, že checkery jspu stavěny pomocí určité posloupnosti ku tomu, co ověřují, ale asi ne. Nu nic, za poslední týden proklikávám checkry co to jde a aniprt. Nenašel jsem ani možnost najít checker podle autora... to existuje?
Jde mi třeba taky o to, že Modrak ma Challege Blue matrix 5/5 a v Plzni je Modra Matice 5/2,5.
Modrak:
Script name: DT Matrix Checker func(by Target.)
Tagged by: Modrak
Tag config:
Tag comment: Complete DT matrix on Mystery caches
Plzen:
Script name: DT Matrix Checker func(by Target.)
Tagged by: Mi-Lu-Ji
Tag config:
Tag comment: Complete DT matrix on Mystery caches Cloned from tag 10371
Takže potřebuju nějak zjistit a dostat se k originálnímu checkeru, který potom nějak potřebuj uvyhledat, kde byl všude použit... ani terget co je uveden jako autor se nedá rozkliknout... co mám s tím sakra dělat? :)
ono to půjde dost těžko, protože jak definuješ vyhledávači "podobnost"? Každý checker je ve své podstatě nějaký skript, který kontroluje, zda jsi splnil podmínky čelenky. A když dáš dvěma lidem (kteří to umí) napsat stejný checker, tak ty dva vzniklé checkery nebudou stejné. A stroj sám od sebe nepozná, že vlastně dělají totéž. A když nepoznáš dva funkčně stejné checkery, tak těžko budeš tvořit vyhledávač podobných checkerů. Kdyby se checkery dělaly v nějakém parametrizovatelném frameworku (neznám český ekvivalent tohoto výrazu), tak by se "podobnost" dala přes ty parametry dohledat