vyhledávání ve fóru

Tak nevím, ale už dlouho mne vůbec nefunguje vyhledávání na fóru. Jakmile zadám vyhledat více jak dvě slova (jedno nemá smysl, to vyjede spousta odkazů a probrat se to v realné době nedá), nikdy to nevrátí žádný výsledek (kromě situace, kdy se kombinace nachází v názvu příspěvku), i když se prokazatelně ta kombinace v příspěvcích nachází.

Mam podobnou zkusenost. Vyhledavani moc nefunguje. Vzdy pouze jedno slovo.:frowning:

Jo to se me nedavno taky stalo, kdyz sem koupil colorado tak sem potreboval nejaky info z toho 30 strankovyho vlakna. Vedel jsem ze to tam je a stejne sem to nakonec musel projit rucne. Akorat uz si nepamatuju co to bylo ze bych to uvedl jako priklad, ale bylo to trivialni i z hlediska vyhledavani.

Myslim, že php-fusion ten hledaný řetězec nijak zvlášť nerozebírá, ale že to bere vždycky jako celek.

Skvělý. Takže to znamená, že vyhledat zpětně rozumně informaci na základě podmínky AND u několika výrazů (slov) prostě nyní na fóru nejde? :o
Chtěl jsem připsat komentář k vlastnostem prohlížení obrázků/fotek na coloradu a prostě jsem ten příspěvek, kde si na to někdo stěžoval, nenašel. Nemám čas prohlížet několik vláken a číst znovu všechny příspěvky.

Skvělý to spíš neni.

Zkusil jsem to teď povrtat a pokud se zadá víc slov, tak je to vyhledává v textu s podmínkou and. Ale zase to neumí hledat sousloví jako celek.

Tak se zdá, že vše nyní funguje jak má, co se tedy trochu nepovrtat ve vyhledávání. Nedalo by se ve výsledku hledání nechat zobrazit kus textu před a za vyhledávaným výrazem?

[color=navy]Příklad: Nechám vyhledat třeba slovo mléko a vyskočí mi:[/color]

[i]5 příspěvků ve fóru bylo nalezených podle zadaných kritérií.:

RE: Vznik vašich přezdívek a avatarů
Přidal Alleekatze , 04.02.2009 15:27:02
1 výsledek nalezený/é v text příspěvku

Re: OpenStreetMap.org - tip na zajímavý projekt
Přidal A. da Mek , 08.02.2007 14:10:16

Podmínky zalogování, aneb např. Posazavsky Pacifik…
Přidal Anonymous , 17.10.2006 01:04:47

Nové přírůstky v sérii Czech Wood Geocoin
Přidal Anonymous , 21.07.2006 13:30:22
2 výsledky nalezený/é v text příspěvku

Nové přírůstky v sérii Czech Wood Geocoin
Přidal Anonymous , 20.07.2006 17:26:30
1 výsledek nalezený/é v text příspěvku[/i]

[color=navy]Nebylo by přehlednější třeba:[/color]

[i]5 příspěvků ve fóru bylo nalezených podle zadaných kritérií.:

RE: Vznik vašich přezdívek a avatarů
Přidal Alleekatze , 04.02.2009 15:27:02
odtud do otevřeného okna, kde má plnit úkol jako třeba vychytat myši ze sýra, shodit ze stolu klec s kanárkem a kanárka chytit, vypít spícím psům [color=red]mléko[/color] z misek… přičemž kočku prohání smeták. Znalci určitě vědí, o co jde. Když jsem tuto hru hrál poprvé, tak jsem málem zlomil joystick

Re: OpenStreetMap.org - tip na zajímavý projekt
Přidal A. da Mek , 08.02.2007 14:10:16
To maj taky Garmini a Magellani v licenčních podmínkách, že se mapy pro jejich přístroje nesmí generovat na stejném počítači? Něco podobného košer předpisům podle kterých se maso a [color=red]mléko[/color] musí vařit v různých hrncích…

atd.
[/i]

Třeba to nejde, co já vím. Ale vidět, v jaké souvislosti je vyhledaný výraz, by bylo bezva.