Vyhodte gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sakra, uz se to tu resilo, ale v poslednim updatu serveru to nebylo zahrnuto… nepouzivam ani rs anid alsi podobne ptakovinky, takze mi mnoho vlaken unika… aktivni jsou samy gratulace, ktery vetsinu lidi nezajiamaj a jen zabiraj misto… Dejte jim zvlastni chlivek, ergo lepe je vyhodte uplne z prehledu aktivnich vlaken… Diky. SeE

…tak k tomuto přání se také připojuji !!!

uplny suhlas :slight_smile:

[quote] seedcorp: Sakra, uz se to tu resilo, ale v poslednim updatu serveru to nebylo zahrnuto.... nepouzivam ani rs anid alsi podobne ptakovinky, takze mi mnoho vlaken unika... aktivni jsou samy gratulace, ktery vetsinu lidi nezajiamaj a jen zabiraj misto.... Dejte jim zvlastni chlivek, ergo lepe je vyhodte uplne z prehledu aktivnich vlaken... Diky. SeE [/quote]

1) k připomínkám na server je tu vlákno

2) právě dnes Honza pracuje na RSS, které bude mít gratulace vynechány - možná si bude dokonce každý moci nastavit konkrétní fóra k odběru

Choze

Taky bych tuhle vlastnost uvítal. RSS nepoužívám, nevyhovuje mi.

Vyhoďte gratulace z aktivních vláken !!! Máme rádi staré dobré zavedené pořádky !!! Na starém fóru to bylo ideální !!! Toto není ironie !!! [:D][:D][:D]

Je pravda, že aktivní vlákna jsou plná gratulací a ostatní aktivní příspěvky zanikají… Jsem taky pro vyřazení gratulací.

Ještě jednou: Vyhoďte ty gratulace z aktivních témat. Už teď je jich na první stránce dvanáct z dvaceti - a bude to jen horší…

A nebylo by lepsi spis odstranit pricinu, nez nasledek? Pokud zde upustite od neustaleho virtualniho poklepavani na ramena, bude klid :slight_smile:

Mne spis zajima ten nasledek. Pricina je vec kazdeho a nikomu bych ji nebral… teda krom toho, ze podstatou je neodstranitelna [:D]

[quote] Pitr: A nebylo by lepsi spis odstranit pricinu, nez nasledek? Pokud zde upustite od neustaleho virtualniho poklepavani na ramena, bude klid :)
[/quote]

No to by měl někdo vysvětlit třeba Bentleymu (nic proti němu samozřejmě). Když fórum náhodou navštíví, tak je první stránka aktivních témat poněkud monotématická, protože je pod sebou seřazeno dvacet gratulovacích příspěvku a všechny s posledním zápisem Bentley007 [:D][:D][:D]

Ať si hoši a holky to plácání po ramenou klidně užijou, ale někde bokem mimo aktivní témata, kde se občas děje i něco zajímavého než že někdo má další stovku [;)]

Souhlasím se vším, co jste milí kolegové napsali, gratulace ať jsou bokem a tady zůstanou jen témata, které nám pomůžou nebo dají inspiraci.

Tak jse msi zkusil zperzonalizovat mapu a gratulace jsem vyhodil. Bohuzel se mi nevyhodili z tabulky aktiovnich temat, coz je mnohem zasadnejsi. Prohlizim si jen tuto tabulku a reaguju na ni... kdyz jsem si ted zobrazil neprectene prispevky, je jich nejak moc... a to diky gratulacim ktey tu zavazej...

Neslo by s tou perzonalizaci vyhodit i odskrtnuta temata z prehledu akticvnich? Diky. SeE

Souhlasím, gratulace sem nepatří.

Vyhoďte gratulace z aktivních témat !

Ano vyhodte je, protoze mitak se uz nemuze na to divat jak se mu vzdalujeme [:P]

No jo, plná huba keců a když nenajde keš, tak radši jede na benzinku pro jídlo [:D][:P]

Takže, věc se má tak - jednoduchou úpravou ty gratulace vyhodit nejdou. Bohužel tato část se nachází zrovna ve zkompilované části Community Serveru [:(]. Tudíž je potřeba aktualizovat na stejnou verzi, v jaké jsou nabízené zdrojové kódy, ty upravit a znovu zkompilovat. Jelikož já sám nejsem všemocný, bude to potřeba řešit jak s Honzou, tak s Pepou, který se v bádání zatím dostal nejdál. To zabere docela dost času a výsledek není 100% jasný, takže se prosím vyjádřete, zda se tím máme dál zabývat. Díky.

Choze

Jasně! Vyhoďte ty gratulace, juchůůů !!! [:D][:D][:D][:D]

(no není to krásné jen si tak na fóru hulákat a nebýt za nic zodpovědný ? [:D][:D][:D])

Pokud tomu bude nekdo znaly ochoten venovat svuj vzacny cas, primlouvam se taky silnym hlasem PRYC S GRATULACEMI Z AKTIVNICH VLAKEN :o)

Diiiiiiky!