Vyhody premium clenstvi

Jake jsou podle vas nejvetsi vyhody premium clenstvi? Myslim, co bylo pro vas duvodem zaplatit si ho.

Samozrejme tuhle stranku znam:

Je tam vypis vseho, co je navic, ale rad bych znal uzivatelsky pohled na vec. Neco ve stylu: "Diky premium clenstvi si muzu lepe pripravit kese, ktere chci hledat atd."

Diky za nazor.

1. Jednoznačně Pocket Query. Ve spojení s GSAKem nebo jiným podobným programem můžeš mít databázi keší jekékoli oblasti na světě včetně listingů a hintů.

2. Notifikace. Pro notorické FTFkáře nezbytnost, užitečné i pro ostatní, aby věděli, co kdo založil v blízkosti domácích souřadnic.

3. Caches Along a Route. Když jedu autem někam dál, tak této funkce využiju pro vyhledání keší do vzdálenosti třeba 1 km od plánované trasy.

4. Bookmarky. Moc praktická funkce to není, ale člověk tak může zaznamenat a prezentovat třeba kešky, které se mu nejvíc líbily.

Bookmarky jsou pro odlovy zásadní, rozhodně je používám víc pro plánování, než pro zaznamenávání.

Ve spojení s Geocaching Google Maps (neliší se jejich funkčnost podle členství BM/PM ?) si prohlídnu oblast, kam chci vyrazit, klikám na jednotlivé kešky, které si vybírám díky své poloze na trase a ignoruju ty, co se mi nelíbí. Přidávám vhodné kešky do bookmarku a pak na jedno kliknutí vytvořím z bookmarku PQ, které stáhnu.

Jsem notorický FTFkař, takže 1) Notifikace… :slight_smile: a 2) Bookmarks + PQ pro plánování v dané oblasti naprosto přesně tak, jak napsal Miták.

A taky důvod (ač to není výhoda ;)) - server gc.com i přes různé výhrady k provozu mi poskytuje celoroční servis u téhle skvělé zábavy, tak jim prostě jednou ročně těch pár peněz rád pošlu… :slight_smile:

Zmizí většina reklamy :slight_smile:

teda to jsou duvody… - mne vzdycky prislo, ze vetsina je pm hlavne aby mohla mit u kese prilepeny bookmark - moje FTF :smiley:

No a v neposledni rade prece cache for members only..

Těch je ale v ČR prej "fakt hodně" :smiley:

Člověk nemusí být notorický FTFkář aby se mu notifikace nehodily - vždy je dobré snad vědět o nových krabičkách v určité oblasti :wink:

Díky PQ je všechno tak nějak jednodušší. Jako ne PM jsem musel trávit spoustu času hledáním různého softu a cestiček, jak do GSAKu naimportovat informace o keškách a jak je dostat do GSPky. Dneska se de facto o nic nestarám, ráno naimportuji do GSAKu a následně vyexportuji do TomToma… Před výletem dám jednoduše Caches Along a Route a nemusím nějak moc sáhodlouze pátrat v mapě kudy to vlastně pojedu a co tam je k nalezení…

Tahle hra je fakt zábavná a poučná, takže těch pár doláčů za podporu provozování serveru rád oželím, holt si dám měsíčně o jedno McKačer Menu méně…

Dřív, když mne nějaká keška zaujala, vyluštil jsem ji jako mysterku, atd. atd. tak jsem si ji napsal na papírek nebo dával do watchlistu. Teď díky bookmarks je to snadný, prostě si udělám svůj seznámek a s ním si pak mohu dělat co chci.

A navíc díky posilování koruny je to čím dál levnější B)

Zdravim

Chtel bych se zeptat jestli ma nekdo prehled kolik je premium members cache … ne jen v CR .. spis celkove (procentualne ze vsech) … a jinde v cizine …
Napr v okoli Bruselu .. :wink:

Basic member nema sanci premium cache ani zobrazit … nebo kdyz nekde klikne na link … vidi info pouze bez souradnic … jako normal cache kdyz nejste prihlaseni na gc.com ?

Dik za odpoved

V cele Belgii je 8 Members Only kesi :wink:

Dik za bleskovou odpoved jsi mne uklidnil :wink:

A jak je to s tim zobrazovanim? …
Co z ni dokaze videt basic member?

Je uplne invisible … nebo jako bys nebyl prihlasen?

Jukni sem ;):
http://geowiki.hidden.cz/wiki/Members_Only_Cache

1. FTF hunt …
  2. Na mapě mohu skrýt nalezené cache, takže vidím v dané oblasti "co mě ještě čeká" a není tam "přesmajlíkováno"
  3. Plánování podél cesty a bookmarky+export jsem ještě nepoužil, protože mám od dob BM udělaný jiný systém (PQ nepoužívám), ale určitě to může být výhoda a někdy to vyzkouším.
  4. Občas začínám přemýšlet o ignore listu … Ale ještě tam nic skutečně není …
  5. Když už se o mě gc.com stará, "tak jim ta dvě piva měsíčně koupím".

Ale docela se začínaj množit po Evropě. Letos jsme s geopřítelem byli už podruhý na dovolený na jednom dánskym ostrově. Místní komunita je dost akční, ostrov má cca 40 x 50 km a je na něm víc jak 150 keší. Dobrá půlka je od jednoho místního autora (k dnešku zhruba 80). No a zrovna nedávno jsem chtěla okouknout keše, který jsme tam v létě ulovili a ha, zrada, už jsem se do listingů nedostala. :o Z mapy mi jich najednou zmizelo dobrejch 60%, což už je docela dost - všechno keše čtyř místních maníků, kteří se evidentně domluvili a svoje keše zpřístupnili jen pro PM. Pokud bychom tam příští rok jeli znovu (což je dost možný) a chtěli lovit víc než jen geoodpad (což je přesně to co zbylo, oni 4 hoši s keškama zabrali většinu nejzajímavějších míst), budem si muset PM zařídit. :expressionless:
Obávám se, že to je důsledek toho, jak se geocaching v poslední době šíří - kešky jen pro PM nejspíš budou hojně přibývat.
Netušíte někdo, jak to vypadá s keškama pro PM po Evropě? U nás je jich malinko, ale třeba takový Dánsko nebo Švédsko by mě docela zajímalo…

Ha, koukám, že odpovědi se mi již dostalo :smiley:

U nás je First Czech Premium Member Cache :slight_smile: GCT6RP… Našli jsme ji náhodou, ono děti jsou takové všetečné a jejich hledačský instinkt dovede objevit kešku nejen bez GPS, ale i bez přípravy na počítači. Prostě si tak jdou krajinou a podle vyšlapaných pěšinek a rozházeného kamení identifikují kešky. Upřímně musím říct, že mě tato keš zklamala - standardní pixla, nezajímavé umístění, vlastně se sama nabízí každému kolemjdoucímu, několik metrů od silnice vedle frekventované lesní cesty, obsah - logbook a nic. Představoval jsem si kešku pro vyvolené, prostě špek, makačku na bednu, uvnitř samý TB, GC a CWG… Co je na téhle tak prémiového jsem nepochopil, jen si ji holt nemohu lognout…

Trhači, můžeš si ji lognout, jsi ji přeci našel, ne? Jde to. A co je na ní zajímavé? Je první tady :wink:

Ale můžeš. :wink: