stalo se mi, že se mi z databáze cca. stovce bodů ztratily všechny až na jeden (netuším, čím je významný). Jsem sice uživatel začátečník ale domnívám se, že by se pouhou aplikací filtru (a s tím jsem si v té době hrál) tohle stát nemělo. Zkusil jsem se na kopii databáze podívat pomocí sqlite3Explorer.exe a našel jsem tam opravdu jen ten jeden záznam.
Je nějaká šance ještě původní obsah z něčeho obnovit ? V adresářích okolo základ. datového adresáře mám spoustu stažených listingů a obrázků. Verze GeoGet je 2.3.6.510.
oznacil sis vsechno, vyjma teto jedne kese, a dal jsi funkci na trvale smazani.
koukas se do jine databaze
podarilo se ti spustit program s jinym datovym adresarem.
Standardne dela geoget zalohy databaze tri dny zpet. Mel bys je v datovem adresari videt. Jemnuji se stejne jako puvodni databaze, akorat maji jmeno rozsirene o ciselne vyjadrene datum.
Vybiratko na prepinani mezi databazemi ti ty zalohy nabizi take, ale az na konci seznamu.
[quote] HaLuMa napsal/a:
Mohlo se to stat z nasledujicich pricin:
…
Standardne dela geoget zalohy databaze tri dny zpet. Mel bys je v datovem adresari videt. Jemnuji se stejne jako puvodni databaze, akorat maji jmeno rozsirene o ciselne vyjadrene datum.
…
Nejspíš se mi stalo to, že jsem (a nevím proč) trvale nepracoval s databází geoget ale s tou zálohou. No a dnes se mi omylem podařilo přepnout na základní databázi, která byla skoro prízdná a ta se zazálohovala a bylo posekáno…