Vymazaná databáze

Zdravím,

stalo se mi, že se mi z databáze cca. stovce bodů ztratily všechny až na jeden (netuším, čím je významný). Jsem sice uživatel začátečník ale domnívám se, že by se pouhou aplikací filtru (a s tím jsem si v té době hrál) tohle stát nemělo. Zkusil jsem se na kopii databáze podívat pomocí sqlite3Explorer.exe a našel jsem tam opravdu jen ten jeden záznam.
Je nějaká šance ještě původní obsah z něčeho obnovit ? V adresářích okolo základ. datového adresáře mám spoustu stažených listingů a obrázků. Verze GeoGet je 2.3.6.510.

Slávek

Mohlo se to stat z nasledujicich pricin:

1. oznacil sis vsechno, vyjma teto jedne kese, a dal jsi funkci na trvale smazani.

2. koukas se do jine databaze

3. podarilo se ti spustit program s jinym datovym adresarem.

Standardne dela geoget zalohy databaze tri dny zpet. Mel bys je v datovem adresari videt. Jemnuji se stejne jako puvodni databaze, akorat maji jmeno rozsirene o ciselne vyjadrene datum.

Vybiratko na prepinani mezi databazemi ti ty zalohy nabizi take, ale az na konci seznamu.

Me to tedy zalohuje defaultne pouze jeden den nazpet.

Tak odted budou tri, a basta! :smiley:

Bo si si to tak nastavil :slight_smile:

kdepak, Satan ma pravdu, vychozi hodnota byla opravdu jen jeden den.

[quote]
HaLuMa napsal/a:
Mohlo se to stat z nasledujicich pricin:

Standardne dela geoget zalohy databaze tri dny zpet. Mel bys je v datovem adresari videt. Jemnuji se stejne jako puvodni databaze, akorat maji jmeno rozsirene o ciselne vyjadrene datum.

Nejspíš se mi stalo to, že jsem (a nevím proč) trvale nepracoval s databází geoget ale s tou zálohou. No a dnes se mi omylem podařilo přepnout na základní databázi, která byla skoro prízdná a ta se zazálohovala a bylo posekáno…

Díky za nasměrování