Nevíte někdo za jak dlouho a jestli vůbec se vymaže nick z gc.com? přijde mi zbytečné, aby tam byly napořád nicky, které byly založeny rok zpátky, nikdy se nepřihlásili a zabírají jméno někomu jinému, který musí složitě hledat nové jméno.
To uz z principu provazanosti databaze NENI MOZNE! To by se pak musely smazat i vsechny logy, ktere dany ucinil, logy u vsech TB/GC, ktere presunul atd. ptotoze vsude tam jeho nick figuruje. Databaze GC.com z principu nikdy nic nemaze, maximalne archivuje (tj. oznaci za jiz neakticni) - archivuji se "smazane" obrazky, logy, archivuji se listingy cachi atd. - proste mazani NE.
Pokud by chtel nekdo dane jmeno pouzit, tak snad jedine pro nick, ktery nikdy zadnou aktivitu (zadny log) neudelal a je tedy "cisty", nekdo proste zkusil jen registraci na zkousku - pak dotycnemu nezbyva nez zkusit kontaktovat daneho "testera GC", ktery nick uz nepotrebuje, aby mu nastavil heslo na predem domluvene a nepotrebny nick mu tak venoval.
hm hm…to musi bejt asi pěknej záhul na místo…časem…
No to je přímo šknadál, asi si budeš muset stěžovat vejš ! [;)]
No a teď vážně: Nicky se nikdy nemažou. proč taky, co když si to ti lidi rozmyslí a fakt začnou kešovat (resp. logovat) ? Jako například voyagerse, který kešoval chvíli v roce 2003, pak jednu kešku v roce 2005 a dalších deset až za poslední týden. Nebo Shanti (což mi přijde skoro nepochopitelné a asi se budu muset zeptat): čtyři kešky v září 2005, pak pauzička do března 2006 a pak smršť.
Nicky, domény apod. na netu vždycky fungovaly systémem "kdo dřív přijde ten dřív mele", budeš se s tím tudíž muset smířit nebo si rvát vlasy, žes nezačal dřív.
Teď si tak uvědomuju, jaké mám štěstí, že Miták byl ještě volný [:D]
[quote] qnik: hm hm...to musi bejt asi pěknej záhul na místo....časem...
[/quote]
Ani ne, disky a diskova pole jsou relativne levna, horsi je to s ostatnima komponentama databaze, aby se to nevleklo...
to by mě zajímalo kolik je na světě takovej účtů…myslim na gc.com[:)]
Já si vlasy rvát nebudu, protože se mi můj nick líbí, jen jsem se na to chtěl někoho zeptat. Spousta těch jmen tam nemá fakt nic- ani nalzenou kešku ani TC či GC a přihlášeni byli pouze v den kdy se registrovali
[quote]
Jondy: to by mě zajímalo kolik je na světě takovej účtů...myslim na gc.com[:)]
[/quote]
In the last 7 days, there have been 307905 new logs written by 45128 account holders.
Tak minimalne tolik... :)
Myslim ze veta nad tim take neco vypovida:
There are 430735 active caches worldwide.
Vzhledem k tomu, ze vetsina lidi nebude mit 5 a vice zalozenych kesi, troufam si tvrdit ze urcite vice polovina lidi nema zalozenu zadnou kes, to cislo bude podstatne vyssi. Troufnul bych si tipnout 500000 uzivatelu ze tam bude. Treba jednou zverejni statistiky.