Vymena CWG v jiz navstivene kesi

Omlouvam se za pro nekoho treba znamou vec, ale odpoved jsem nikde nenasel. Lze CWG menit jen pri prvnim nalezu kesky nebo je mozne se do nektere vratit jindy.

CWG lze menit jako bezny predmet v kesce za vec stejne nebo vyssi hodnoty nebo jine CWG. Muzes si ho pote klidne nechat a nemusis ho jiz nikdy posilat dale. Vyjimkou mohou byt specialni sbirkove CWG skryse, kde si owner vyslovene preje vymenu CWG za CWG a kde tedy neni vhodne je menit za neco jineho …
Kdykoliv se muzes vratit na jakoukoliv kes, kterou jsi jiz dohledal v minulosti a menit CWG dle uvedenych doporuceni.
Sin

Nicméně by z tebe podle mě owner neměl radost kdyby si takto měnil každej den.
(aspoň já bych tu radost neměl..)

Snøw: a v cem je problem, kdyz bude menit CWG za CWG?

Dik.
Ptam se proto, ze jsem rozdal jiz temer 20 svych CWG a teprve dnes se mi podarilo ziskat prvni do sbirky :wink: Urcite jsem to nemyslel tak, ze budu chodit vybirat kesky. Slo mi o to, ze pokud bych vedel, ze do nektere mistni kesky nekdo dal CWG, jestli si ji tam muzu jit vymenit. Jednou. Vickrat bych to uz neudelal. Proste bych rad taky nejakou ziskal. To je vse. Ale jednu uz mam, tak ted budu cekat jestli se mi postesti najit i jinde. Jenze co ctu logy, tak zrejme nekteri vyjmuti CWG nezapisuji.

Hele, vůbec to neřeš, měň CWG za CWG (nebo za férový ekvivalent) kolikrát chceš.

Já vyměňuju CWG i ve své keši (vždy 1ks CWG za 1ks CWG) a tím si rozšiřuju moji skromnou sbírku.

A tato vymena se zapisuje do logu jako poznamka? Nebo neni nutne nic nikam psat?

Zek205: tak formou "Write Note" urcite nic nezkazis. Ale na vlastni kesi bych se tim asi az tak netrapil.

:smiley:

Já provozuju jednu takovou kešuli na výměnu CWG :slight_smile: a nevadí mi že tam chodí někteří skoro častěji než já :D:D:D, protože většinou tam vymění 3až 5 kousků a tak se druhy CWG často promíchají, já třeba to dělám tak, že pokud najdu v nějaké keši CWG a je jich tam více, tak klidně vyměním 3 stejně za 3 moje, z čehož si jedno vložím do sbírky a ty další dvě pak postupem času vyčenžuji v mojí kešuli, aby tam nebyly jen moje CWG a potěšující je, že ti co CWG sbírají delší dobu to provozují obdobně. Takže pokud měníš kus za kus je to OK. No když tam vezmeš 4 ruzné a necháš 4 svoje, tak stejně během krátké doby tam zase bude spousta různých. Prostě neřeš a měň, ohledně logu si nedělej hlavu, zapiš write note a počty cos vyměnil, případně celkový počet CWG v kešuli.B)