Výměna GPO pohledlů

Ahoj, opět není hezké počasí a tak hniju doma. Chtěl bych si vyzkoušet hru GeoPostOffice, ale nemám komu poslat pohled /teda mám, ale posílat do druhé vesnice se to nevyplatí/ - proto vás prosím, nenašel by se nějaký jiný geocacher který by mi pohled poslal? Samozdřejmě já bych mu taky pohled poslal, jde mě o to vyzkoušet si to…

Děkuji Václav Valíček

BUMP

Ahoj, můžeš zkusit nás. Nejbližší GPO našich HC (a je i naše :D) je GC23JVF-Tri (ctyri) rybniky - GPO. Samozřejmě pošleme na oplátku pozdrav z Písku. Pro usnadnění případně písni nejbližší GPO tvým HC. :wink: Teď jsem ještě koukal - asi nejbližší jsou GC2DMX7-Medlov GPO, anebo GC1AD4N-Marsovske skaly - GPO, případně se můžeme pokusit nechat pohlednici doručit do nějaká větší keše blízko tvých HC (ani nemusí být GPO) :wink:

Super že se někdo našel… Bratr teď chystá jednu Largku tak snad to vyjde a ukecám ho na to, aby byla GPO. Už čekám kdy to tady pípne, nechce se mi brutit :smiley:

Ahoj

Návštěvní kniha na stránkách GPO nefunguje. Několikrát jsem se tam dnes snažil zaslat svůj dotaz, a pořád se mi tam neobjevoval. >:(

Jedná se o:
Je možné nějak na seznamu pohledů (bez rozkliknutí konkrétního kusu) poznat , zda pohled je ještě "na cestě" anebo byl "úspěšně doručen" ?

Kde je nějaký seznam GPO pošt? Na Geotrackables.com ho nevidím. Hlavní problém vidím, že pohlednice se do většiny keší nevejde a pošty (kde by to mělo být zaručeno, že se vejde) jsou dost daleko. A pak to, že to funguje přes jiný server (geotrackables, známý jako Quick log) a to málokdo bere. Já zkusil jeden quick log, za rok projel republiku a pak aniž jsem chtěl, skončil kousek odtud, co začal. A tam virtuálně visí, v keši není - takže smůla, chtěl jsem si ho tam vyzvednout.

Odkaz v menu téměř vedle tvého příspěvku
http://geopostoffice.wz.cz

No jo, já se díval přímo na stránkách geotrackables, tam je jen seznam pohledů. Ale vidím, naše Česká pošta bude muset zrušit ještě hodně vesnických poboček, než se dostane na takovou hustotu, jako GPO. Zkusím to možná přes normální schránky, jsem zvědav, jestli to dojde. Ale asi bych se sám bál něco takového sebrat, když nevím, kam se to vejde.