Výměna

Nabízím spočítané a ověřené souřadnice Brněnské mystérky "Computationally Intensive II" výměnou za "Metalheads", nejlépe spolu s "Co to hraje". Metal i opilecký pseudopunk nesnáším, tudíž luštit to odmítám, a ten otazník na mapě v místech kde se denně pohybuju mě čímdál tím víc štve. Obě cache v listingu povolují spolupráci, takže by to mělo být kosher. B)

EDIT: Metalheads jsem za zlověstného syčení a sakrování na všechny strany po skoro dvou hodinách googlení (tj zmařeného života, ukradeného manželce a dětem) konečně vyluštil, a "Co to hraje" půjde zřejmě metodou BF, takže už nic neměním. Pokrytečtí strážci geopořádku, můžete opět klidně spinkat, resp prudit pro změnu kvůli něčemu jinému.

Fakt ale netuším čemu jsem tím prospěl, protože to že vím jak se jmenuje a vypadá jedna z kapel co po milión prvé nazpívala metalovou baladu o svaté Marii mě nijak neobohacuje, ani to nic nemění na mém vztahu k metalu. Takže proč?

Tedy ne že by se občas se souřadnicemi netrejdovalo, ale dělat to takhle anonymně na netu?

Najdi si živé geokamarády, sežeň na ně kontakty a zeptej se přímo. Až někdy v Brně vyhupne nová tradicionální keš, neváhej a okamžitě jeď na FTF. S největší pravděpodobností to sice nestihneš, ale zúčastníš se aspoň neoficiálního eventu a poznáš lidi.

(Kam ten svět spěje :slight_smile:

No mě to zrovna moc košer nepřijde, nicméně na tom jak ty souřadnice získáš vcelku nezáleží - hlavně že ti ten bod nebo dva udělají radost. :wink:

• mě by teda neudělaly :@

Sorry, ale ani u jedné z cachí jsem neobjevil nic o spolupráci, natož o handlu se souřadnicemi a vůbec se mi to nezdá. U jedné je dokonce vysloveně napsán opak.
Pokud se ti ty cache nelíbí nebo na ně nemáš, budeš se holt muset spokojit s otazníčkem na mapě. Pak je tu ještě možnost pořídit si Premium Membership a dát je do ignore listu.
Zamykám.