Vyměním nový neaktivovaný Šaman Team Geocoins (viz. foto níže) ![]()
za Prague Geocoin 2006 ![]()
nebo za Prague 2007 Geocoin ![]()
nebo za Pilsen - Radyne Castle Geocoins ![]()
Mohou být případně i aktivované (adopce) pokud se nachází na území ČR.
Vyměním nový neaktivovaný Šaman Team Geocoins (viz. foto níže) ![]()
za Prague Geocoin 2006 ![]()
nebo za Prague 2007 Geocoin ![]()
nebo za Pilsen - Radyne Castle Geocoins ![]()
Mohou být případně i aktivované (adopce) pokud se nachází na území ČR.
Vymenim samanka za neaktivovany Pilsen - Radyne Castle Geocoins
Všechny jmenované geocoiny mám ve všech známých provedeních, ale mám i toho Samana, takže sorry… No Trade… ![]()
a nechcete ho (samanni geocoin) nekdo jen prodat?
Porovnavas neporovnatelne… Saman coin prodavaji na cachezone za 9.9 + 6 U$D…
Golem me stal nejakych 17+5 postovne a
O orloj jsem mel uz nekolikrat zajem na ebayi… posledni sumy se splhaly na 35-45U$D!!! :o
Souhlas. Všechny geocoiny, které chcete za toho Šamana vyměnit mám ve všech provedeních (samozřejmě i neaktivované). A geocoiny, které se nedají už běžně koupit mají cenu někde jinde. Všechno je otázka peněz. Například Orlojů jsem sehnal docela dost, ale nechal jsem je několika geocacherům za pořizovací cenu. Naštěstí jsem to stihl ještě v době, kdy aukce Orloje nekončily na 30USD.
Ostatně, kdo touží získat jednoho Golema, má aktuálně možnost to na eBay zkusit. Ale ta výchozí cena 9,99USD nemusí být vůbec konečná. B)
MildaPajda napsal/a:
Porovnavas neporovnatelne… Saman coin prodavaji na cachezone za 9.9 + 6 U$D…Golem me stal nejakych 17+5 postovne a
O orloj jsem mel uz nekolikrat zajem na ebayi… posledni sumy se splhaly na 35-45U$D!!! :o
Ahoj,
já přece nic neporovnávám jen nabízím na výměnu nějaký geocoin a mám zájem o nějaké jiné geocoiny.
Za jakých podmínek dojde k výměně tu není nikde uvedeno to jsem předpokládal, že se dohodnu až s případnými zájemci o výměnu.
Pokud se mi někdo ozve, že vymění například orloj za šamana + 150Kč + poštovné tak tu nabídku zvážím a buď ji přijmu nebo nepřijmu.
Bo.T.L. napsal/a:
Souhlas. Všechny geocoiny, které chcete za toho Šamana vyměnit mám ve všech provedeních (samozřejmě i neaktivované). A geocoiny, které se nedají už běžně koupit mají cenu někde jinde. Všechno je otázka peněz. Například Orlojů jsem sehnal docela dost, ale nechal jsem je několika geocacherům za pořizovací cenu. Naštěstí jsem to stihl ještě v době, kdy aukce Orloje nekončily na 30USD.Ostatně, kdo touží získat jednoho Golema, má aktuálně možnost to na eBay zkusit. Ale ta výchozí cena 9,99USD nemusí být vůbec konečná. B)
U Golema je finální cena 39 USD + poštovné. Což jsem i očekával, pro dosavadní malou nabídku na trhu.
Jinak se na ebay vyskytuje Orloj ;).