Vyměním

Vyměním PC Fujitsu Mini, Ram 512mb, HDD 10GB, CD-Rom… s monitorem + Wi-Fi Router TP-Link + Samsung Corby (potřeba nový displej). Vymenim za Garmin Etrex Legend nebo Etrex H jaK UKAZUJE JEN TU ŠIPKU nebo jakoukoli jinou. Jsem z Ústí nad Labem

opravdu nikdo? :frowning:

A ty se divíš já tento inzerátík považuju za dobrý fór :smiley: :D:D

A to proč?

protoze ten komp s tim vsim dohromady je mnohokrat drazsi nez nez ten etrex (jedna z variant) :smiley:

Asi mu rodice zakazali WoWko a CSko, naridili prodat PC a vyhnali ho do lesa hrat Geocaching. Jen by mne zajimalo jak bez kompu bude stahovat novy krabky do garmina a logovat je na gc.com. :smiley:

Mimochodem jak uz ti radi petulinka1. Legenda sezenes tak neco pres litr na aukru. Takze sup v zari na nejakou brigadu, za tyden mas na nej vydelano, komp si muzes nechat a kdyz to na brigade vydrzis o tyden dyl, jeste ti zbude na novy displej pro ten rozbity mobil. :wink:

Tak urážení si nechte ten počítač měním protože mam novy netbook router mam taky novy od O2 mobil mam taky novy T-Mobile Move podle toho zatim hledam a WoW je totalni blbost CSko me nebavi.

Edit: A kdo da 14letemu klukovi brigadu a Geocaching me nenutily rodice ale protoze mne bavi.

tak to prodej na aukru a pak si tam pořiď GPSku…

I starej Etrex Legend má větší užitnou hodnotu než ta šunková sestava kterou nabízíš…;)..jak tady už bylo psáno..prodej a kup.

Všichni ti radí dobře. Prodej to na aukru a toho Legenda si tam můžeš taky hned koupit, protože ho tam furt teď někdo prodává.