Vymudlil nám cache a ještě to napsal do logu

Ano opravdu je to tak.
No ale jak to bylo od začátku.
Založili jsme cache Our HC ([cache]GC2KG2P[/cache]). Pár lidí ji našlo a po logu od Milka 81 jsme ji šli zkontrolovat jelikož psal ž je vymudlená.
Opravdu bylo vše fuč kromě krabky. No tak jsme ji stopli a rozhodujeme se co dál.
Dnes přišel log od zakynthos tohoto typu:

[b]Found it
02/12/2011[/b]

Kešu nalezený ihned.
Jednoduchý jak facky.Keško jsem akorát dal jinam protože byla obtížne prístupná.
Jsem zvedavej jestli ji ted najdou i jiný geokešuri.
Vzato z keško, notýsek, propiska, a jiný píc-ovinky.Laskave žádám o doplnení pokladu.
Díkešu.
Ted jdu na další modrou keško Daghef.Vše potrebný vypocítáno, jednoduchý jak facky.

No co na to říct, že?

Poslal jsem mu mail s tímto:

Ahoj. Pisu ohledne Tveho logu na nasi cache Our HC. Asi jsi zcela nepochopil jak je to s vymenou veci v cache. Logbook a tuzka v kesi musi po Tvem odchodu zustat! To ze jsi sebral vsechny dalsi veci,ktere nazyvas picovinami,to je vec druha. Plati totiz pravidlo,ze kdyz si nejaky darek vezmes,tak tam musis dat jinou vec stejne hodnoty,nebo vyssi. Dalsi vec je ta ze kes musis vzdy vratit na misto kde jsi ji nasel! Takze Ti dekujeme za vymudleni kese a na geocaching se radeji vykasli! Jsem zvedavej jestli jsi uz byl na Daghefovi a opet vse ukradl. A muzes mi rict jak jsi to vsechno tak snadno vylustil? Diky za odpoved.
S pozdravem Lukas za A.L.I.C

A jeho reakce? No jen čtěte:

Počkej počkej, zřejmě tuhle hru ještě moc neovládáš.
Když najdu poklad tak si ho můžu vzít celej.Už jsem to takhle párkrát dělal s gešukámošem.Bere se i krabička, ale tu já nechávám aby si to mohl orwen znovu naplnit.
Podle tvé reakce mi přijde že jseš naštvanej že jsem našel tvou jednoduchou gešušku.
Mel by sis radši pročíst pravidla o geokušingu.
Daghefa jsem zatím nenašel protože se mi nechtělo, ale až se rozhodnu tak to hnedka najdu.A v žádným případě ti neřeknu jak jsem to našel protože nemůžu mít jistotu že jseš skutečný orwen kešu.Taky můžu napsat zě jsem orwen týhle keše a nikdo to nezjistí.Jedině by jsme se museli někde potkat a ukázal by si mi nejaký ověření že je to tvoje,...
Lubor.GeošuMÁSTR tem.

Tak mi řekněte co to je za chování… S takovouhle máme 100chutí zakládání nechat a založené nechat dožít. Jestli je to někdo kdo na nás má pifku a náhodou tohle téma čte, tak ať si to s náma vyřídí laskavě osobně…

Odepiš mu odkazem do pravidel. Je to evidentně nějakej mentálně postíženej člověk…

Odepiš mu, že je doplněná a jdi hlídat. Evidentně je to hajzlík a provokatér a tvojí reakcí a likvidací obsahu se baví. Taky bych se dožral.
Kešku bych převedl na PM (jestli to jde, vůbec) nebo archivoval a založil novou PM.

Ani bych nerekl, ze je to mentalne postizeny clovek, vsadim svoje CWG, ze je to "dyk more", nejaky geoindian s mobilem (ktery si pravidla precist nechce/neumi), ktera ma v sobe bohuzel pro nas GPS.

Kes rozhdone prevest do rezimu PM-Only.

Tak jí doplň "zítra v 10:00". :slight_smile:

To je nějaký provokatér. Takže si s ním nepsat a rovnou mu jednu načoudit. A je to.

To vypadá, že se tím baví a tady nejspíš čte reakce.
Už z toho, že pokaždé píše geocaching jinak, je vidět, že chce vypadat jako nějaký pako. Opak bude pravdou. Pravidla zná dobře, ale běžná hra ho nebaví. Spíš bych převedl keše na PM (aspoň nějakou chvíli), tu co vykradl bych nechal uležet a nevšímal si ho. Protože když neuvidí odezvu, tak ho to nebude bavit. Samozřejmě může otravovat jiný okolní ownery. Taky jsme tu jeden čas měli takovýho ubožáka.

Soudím že je to někdo kdo tu keš už má nalezenou, nebo ji našel náhodně. Ale je divné že na profilu má statistiky našeho kamaráda. No celkově je to divný. Nevím jestli převod na PM pomůže. Jestli je to někdo kdo už má i tu druhou tak jí vybere i přez to že by byla PM only.

Je to jasná provokace, na takové blbosti co dotyčný napsal se nehodilo ani jakkoli reagovat.

Na druhou stranu, ono je to možná jediné možné řešení, jak geocaching uvést opět do starých kolejí, překešované oblasti se následně krásně vyčistí, neboť nebude ownery bavit pořád dávat ten binec do pořádku, další 2/3 hledačů to otráví od GC úplně, a časem třeba zase bude radost, jen tak si vyšlápnout někam ven do lesa, pro jednu, dvě keše za den, vychutnat si krajinu, přírodu i cizí město, mít z toho dobrý pocit… no však víte jak to myslím :wink:

Nie je to žiaden hlupák ani nič podobné. Obyčajný troll, určite je to niekto kto už má niečo nájdené.

Rikam si, kdy bude GC natolik znamy a popularni, kdy uz se najde dost pitomcu, ktere bude bavit ostatnim kazit zabavu, protoze drive by to nemelo tak velky efekt. Hadam, ze minimalne ve velkych mestech uz k tomu doslo a asi bude hur, prestoze rostouci popularita hry ma i sva pozitiva. Zalezi zda ta pozitiva prevysi negativa, vsechno ma svuj vyvoj a GC je takovy jaky je a uvidime jaky bude.

Kousek od HK byla keš u školy a tam jí mudlily děti pravidelně.

Určitý procento lidí jsou škodiči. To vidím i u nás ve fabrice. Ukradnou co můžou a když jim to k ničemu není, tak to rozmlátí a/nebo zahodí. V písemném projevu toho "kačera" je vidět jistá zanícenost a cílená absurdita, snaha vyprovokovat a opojení anonymitou.

me nejvc zarazi ty jeho stastiky…nevim co si o tom mam myslet - je to pravda, nebo nekde nasel/vyrobil html?

Profil založil roku 2008, jeho logy jsou tady a tady.
V roce 2010 si vypůjčil statistiku.
A v roce 2011 tohle. Zajímavý vývoj.

jj, ty logy jsem cetla, cely me to zarazi, jak muze nekdo tohle vubec delat :frowning:

Jen tak pro zajímavost která to byla?

Ten člověk si z nás dělá jenom (.) nic jinýho v tom neni. Tohle nikdo nemůže myslet vážně, to se dá vyčíst z jeho projevu že je to celý jedna velká sranda (teda pro něj) Pak má strašnou legraci z toho, že kazí druhejm zábavu… Vykašlete se na to, abyste mu posílali pravidla, nereagujte a ono ho to přestane bavit. Když mu pořád budeme vysvětlovat jak se to má, bude najůst dělak přesnej opak:|

Je to nejake divne. ten "hledac" si hraje za disortografika, ale kdo vi, jak to bude. Kazdopadne se nenechte odradit jednim podivinem. Nejlepsi bude to v nem asi nezivit. Bez kysliku neni plamen.

Ale dat [cache]GC2KG2P[/cache] petkovou obtiznost je opravdu troufale. 2* max! (Za kazdou sekundu hledani jedna hvezda)

Ano možná jsi na to přišel, ale třeba taky ne:) Podívej se na to co jsi našel a asi se ti to nebude zdát. Nebo mi napiš SZ na co jsi přišel;)

No jinak včera jsem byl na kontrole té druhé co zmiňoval v logu a je ok, zatím. Kontaktoval jsem waagiho jestli nemá náhodou logbook z toho data a má a opravdu je tam ten člověk zapsaný.