Vynechanie nálezov z PQ v Geogete

Som BM a kamarát mi vygeneroval PQ určitej oblasti. Lenže v nej mám veľa nájdených a sú mi zbytočné, preto by ma zaujímalo ako odtiaľ čo najjednoduchšie odstrániť v Geogete nájdené cache. Napadlo ma pár spôsobov, ale sú zložité.

nechapu, v cem ti to v GG vadi? Vyfiltruj si presne co potrebujes, ze to strasi v databazi preci nicemu nevadi. Ve filtrech mas primo zaskrtavatko na nalezene kese.

Jinak odstranit je je trivialni - filtry "my finds", oznacit vse, a trvale smazat. A mas to definitivne pryc.

Ale ja tam svoje logy nemám (iba posledných 5).

Zbytočné nejsou. Třeba budeš jednou chtít generovat statistiky bez tahání dalších dat, nebo docela jednoduše zavolá kamarád a požádá o pomoc s řešením nějaké zapeklitosti.

R4ZoR: a jak ma Geoget vedet, ktere jsou tvoje, zvlast kdyz ti to PQ generuje kamarad? Osobne ti doporucuju, aby sis do Geogetu stahl a prubezne pres GJ stahoval sve nalezy a potom ten import od kamarada (i presto, ze bude obsahovat duplicitni kese) nicemu nebude vadit a bude to fungovat tak, jak chces.

Ja tú databázu chcem dať do PocketDrake a tam to naozaj nechcem. A pokiaľ mám GCCody všetkých foundov tak sa to nedá zmazať?

Samozrejme, ze da. Jen ted nechapu, proc chces najednou nejakej PocketDrake, kdyz tvuj dotaz padl na Geoget. Takze si poradne rozmysli, co chces a potom napis.

tak on to vi :wink: - ono totiz jednoduse pak zkopirujes databazi GG a ulozis do PD (program pro telefony) a mas vymalovano - PD umi cist GGti databazi v telefonu, pda …

R4ZoR: nejjednodussi podle me bude, kdyz to udelas jak ti radil S474N v 9:15 pres geojarry v GG.

Nejjednodussi bude vypnout zobrazovani nalezenych kesi primo v PD, je to pravy rozbalovaci seznam v nastaveni filtru…

A dale se rid tim, co Ti psal Haluma: Nech si v databazi vsechny kese, nicemu to nevadi. Spis se nauc pouzivat efektivne filtry jak v Geogetu tak v PocketDrake…

no vypnout jo, ale nejdriv to musi vedet, ktere ze to vypnout ma. takze bud rucne oznacit nebo geojarry… nebo neco duleziteho prehlizim?

Jestli jsem to správně pochopil, tak problém je nejspíš v tom, že vzhledem k tomu, že PQ generoval kamarád, tak výsledné GPX má Found-It označeno podle toho kamaráda a ne podle R4ZoRa.

Pokud máš opravdu GC kódy všech svých nálezů, pak si vytvoř textový soubor, na každý řádek napiš jeden GC kód a tento soubor ulož jako třeba MyFound.ggt do datového adresáře GeoGetu.

V GeoGetu pak tento soubor můžeš načíst jako seznam - zobrazí se ti pouze keše, jejichž GC kódy jsou v tomto souboru. S tímto seznamem si pak můžeš udělat, co chceš - třeba trvale smazat, jak chceš ty, nebo označit nějakým tagem, jak ti tady neustále radí druzí.

Pokud se pouzil normalni PQ GPX bez geogetiho rozsireni (coz na vymenu dat mezi uzivateli doporucuji), pak se rozhodne cizi nalez prenest nemohl, a to i kdyz si vezmes cizi "myfind PQ".

Problem muze byt maximalne v tim, ze se neoznacily nalezy podle R4ZoRa, takze GG ani PD nevi, ze tu kesku uz nasel.

Tomu se odpomuze jednoduse tim, ze PM naimportuje svuj Myfind PQ, a BM pouzije Geojarry. Vysledek je, ze budou nalezy oznaceny, tudiz i v PD vypnutelne.

Snazi se je z databaze smazat, to neni systemove reseni, protoze pri jakemkoliv pristim updatu dat se bude muset proces tak ci tak opakovat.

Kde môžem načítať ten súbor?

Když to tak čtu, tak se fakt nestačím divit… co to udělat snadno a rychle?
1\ po importu v GG přes filtr found načíst nalezené keše toho kamaráda, všechny označit a vymazat found it.. nebo je prostě trvale smazat z databáze.

2\ přes GJ stáhnout nalezené keše pro svůj nick a hotovo.

3\ zaplatit si PM a stáhnout si to všechno sám a ne od kamaráda. Asi nejlepší řešení do budoucna.

OMG proč pořád někdo vymýšlí nějaké šílenosti přes levý ucho a kolo.

Udělej si např. v notepadu souboru nalezeno_razor.ggt a do něj napiš ty kody keši, co jsi našel. Pak v GG dej otevřít seznam a je to…

p.s. Proč znám tolik RAZORů? njn fantazii se meze nekladou. warez rulez