Vypinani Oregonu 300 + nemoznost resetu

Zdravím, stala se naám dost nemilá věc tak se chci zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti z následujícím problémem:

do GPSky se nám podařilo nahrát max počet GPX souborů. Bohužel jsme to zjistili o minulém víkendu kdy jsme neměli možnost připojit GPS k PC (dovolená). GPSka jela 2 dny normálně, u poslední kešky jsme GPS zapli a už nenaběhla, když GPS zapnu loguje, ale skončí u hlášky: Překročen maximální počet GPX bodů a vypne, zkoušel jsem HW reset ale nejde to, když drží levý horní roh displeje a GPS je na baterkách zase se vypne, pokavaď připojím GPS k PC a chci udělat reset tak nevypne ale kousne se, PC (win7 64bit) GPS nevidi takže se do ní přes PC nedostanu :frowning:

nějaká rada? nebo reklamace? zaráží mě že nejde udělat ten HW reset :frowning: a jelikož PC GPS nedetekuje nemůžu ani nahrát nový FW…

hledal jsem zde na fóru, ale tento problém nikdo nepopisuje

A ten GPX mas nahrany v pristroji nebo na karte? Pokud na karte, tak tu kartu vytahni.

Mas moznost ji pripojit k jinemu PC?

Na tohle by mel fungovat nejaky takovy recovery mod:

http://garminoregon.wikispaces.com/Miscellaneous#toc4

Pomohlo mi to, kdyz jsem nahral do oregonu custom mapu s prilis velkym poctem obrazku - pokud si vzpominam, choval se podobne

diky za rady :smiley: pomohla uplně jednoduchá věc :smiley: stačí zapnout a držet zapínací tlačítko u odpojeného oregonu pak přístroj připojit k pc a furt držet tlačítko on/off, po té pc uzná že je GPSka připojená a dá se do ní dostat :smiley:

Coz je presne to, co jsem postoval ja, jen prelozene do cestiny :wink: