Výprava na Žeberský poklad

Ahoj 28.9.2011 v cca 8:00 vyrážíme za keškou [cache]GC1E62T[/cache] Žeberský poklad. Pravděpodobně nám zabere něco přes půl dne a cestou by se možná dalo odlovit i něco dalšího :slight_smile: Za 3 roky existence krabky má "jen" 33 nálezů a to je pro nás výzva :slight_smile: Kdyby se někdo chtěl k nám přidat, tak sraz v 8:00 na parkovacích souřadnicích na Pyšné… budeme se těšit..

Hmmm, že bych přehodnotil svůj středeční program… Lakavé…

Nejspíš to bude veselá akcička, ale já již mám odloveno tak budu držet palce.
Lovu zdar!

Můžu jen doporučit je to jedna z nejlepších keší v okolí Chomutova.

jo a jenom poznámka.. tentokrát nikoho do klokanky neberu :-)) aby se toho třeba zase někdo nechytl :slight_smile: Zatím účast na 100% potvrdil convert23 a pravděpodobně taky dorazí froggy83…

Mám už odloveno, ale doporučuji. Nezapomeňte na svačinu, celou cestu budete v džungli sami. Doporučuji nepromokavou obuv.

Již odloveno, ale je to krasny kousek, doporučuji. My se spíš vydáme rozšířit nějaké ty 8000ky, dá-Li bůh:)

Zatím jsem neřešil, ale kdyby vás ta cesta snad zavedla taky na Starý Žeberk, budu rád za hlášení o technickém stavu [cache]GCJN9H[/cache], zda je před zimou v pořádku. :slight_smile:

naše cesty budou nevyzpytatelné :-)) samozřejmě zkontrolujeme, když to jen trochu půjde…

tak na 99% se taky zúčastním, to jedno procento kdyby se mi náhodou nechtělo ráno vstávat :wink:
Tomáši (A+T), kdyby si jel nakonec taky a chtěl si mě třeba vzít s sebou at nemusíme brát dvě auta, tak mi prosím písni sms nebo SZ… případně někdo jiný kdo pojede přes Kadan…díky

Na 99% se zucastnime… lecime se od minuleho patku s rymou.. ale uz to nejspis vse konci :slight_smile: tak snad se doplni i to 1%.

Na lov beru geohafana, kacerku Valunku a kacera Angel-Dark tak snad vse vyjde jak ma..

vyjizdim z jirkova a 2 mista by se v aute jeste nasla.. ma-li nekdo zajem B)

to Pattrick: Hele u nás se momnetálně jedná ještě o Kaer Morhen. Sraz v 8 ráno je pro nás ve svátek brutální. Pokud padne Kaer a vyrazíme na Žeberk, tak se ti oyvu včas a klidně tě vemem.

A+T - OK, díky

Takže zatím: convert23,froggy83,Potkys,Angel-Dark, BlackReider,Valunka,PaTTrick a možná A+T … vypadá to, jako slušná sestava :slight_smile:

Chjo, tedá.. a já si tuto akci musím nechat ujít…
Že je Vám to, kluci, líto:D:D:D:D
Bohužel ve středu odjíždím mimo republiku… jinak by mě neudrželo nic a měli byste mě zase na krku:D:D:D

čekal jsem, kdy se ozveš :slight_smile: že ty si jedeš nasbírat nějaký ty suvenýry :-)):slight_smile:

no, sleduju to tu od začátku a stále víc a víc je mi to líto :(:(:frowning:
Tak jen doufám, že mi náladu zvedna aspoň jedna francouzská keš… jinak budu vážně znechucená:D:D:D:D

takže naposled posouvám nahoru…zítra ráno v 8:00 na parkovišti na Pyšné… kdybyste někdo chtěl na mě kontakt, dejte mi vědět a já vám ho pošlu přes SZ…

tak u nás nakonec vyhrál Kaer Morhen… v 8:00 není v našich silách být na Pyšné. Užijte si to :slight_smile:

tak ať si to užijete aspoň tak, jako my před měsícem :slight_smile: je to fakt nádhera …