Jen pro info… Prislo mi do emailu:
Výprodej čelovek Black Diamond , ale Flood-to-Throw Zooming Focusable Cree Q3-WC 130-Lumen LED Headlamp (3*AAA) ma stale priznivejsi cenu…
ja mam tuto: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32878 a jsem nadmiru spokojeny. O te co jsi sem dal ty jsme uvazovali, jak velky je v nich rozdil, nevis?
Ty Diamond budou asi dost tragedie co se svitivosti tyce.
Rozdíl je v tom že má plynulou regulaci jasu a jiná konstrukce focusu. Teď mám objednanou tu tvoji ve verzi na baterie 18650, tak jsem zvědav.
Je to treba pro deti nebo jako nouzovka za tu cenu hned k odberu… Co se tyce lumenu, to je jasne.
Hod pak echo jak to slape, bude to zajimave nfo.
dneska dorazila, kontkétně je to tahle. První dojmy ze srovnání s touhle:
- lepší optika, kužel je rovnoměrnější, na nejširším ohnisku trošku užší, na nejdelším pak užší o dost a více zaostřený
- svítivost o fous lepší, ale nesrovnával jsem nově nabité baterie. Použil jsem článek z vyřazené baterky z notebooku (unprotected) a v té staré NiMh 900mAh a pak nějaké alkaliky
- pouzdro na akumulátor je docela veliké, ale dobře sedí na hlavě, hlavně díky střednímu popruhu, který u té druhé chybí. vzadu má červenou ledku, nesvítí moc ale na kole se může hodit
- režimy hi-mod-strobe, to blikání je děs, ještě pokoumám jestli by nešlo vypnout
- provedení sklápění reflektoru mi připadá horší. Respektive provedení stejné, ale mizerněji vyrobené, tady bych viděl největší slabinu
celkově zatím spokojenost (vzhledem k ceně), očekávám hlavně podstatně lepší výdrž než u 3xAAA a díky li-once menší samovybíjení, takže bude vždy ready