!!! Vyřešeno !!! nejdou mi nahrávat brněnské kešky :-(

Ahoj,

o vikendu se chystam do Brna a chci si do gramina 60CSx nahrat nejaky kesky. Pokud dam send to gps tak to nejde, ale jen ty z brna jakekoliv jine jdou:-( pokud ale pustim mapsource tak se mi body z gps nahrajou, ale v gps se nezobrazujou

jeste pro vysvetleni:

-pokud pres send to gps vyberu plzenskou kes tak to jde

• pokud brnenskou tak gps jen blikne ale kes se v gps neobjevi

To víš, my to tady máme jen pro zvané a platící :slight_smile: Miták ti pošle číslo účtu a platební podmínky.

dík za radu, vtipálku

Nemáš třeba přeplněnou paměť na uživatelské body? Tuším, že jich 60-ka má asi 500, pak ti na displeji napíše, že je moc bodů… A nebo jestli se ti neztratili mezi ostatními symboly…

ne to nemám dal jsem vymazat komplet všechno z gps. Je to divný. Fakt to nechápu. Plzeňské keše jdou ostatní ne…

jsou nejake hromadne slevy, akcni ceny, balicky, kese - majici vic jak 5 bookmarku recommended - za priplatek, vyprodej .. ? :slight_smile:

a taky jeste - da se to leasnout? :slight_smile:

Ale kdeže pánové, žádné placení, přešli jsme na daleko brutálnější podmínky: Je potřeba mít dobrou karmu a to posuzuje jediný pravý syn boží alias JÁ :smiley:

Pamatujte: Ježíš je jediný, kdo vás miluje a nic za to nechce.

Ježíšku díky :slight_smile: Ale na co si člověk nepřijde sám, tak to nemá :slight_smile:

Pokud jsi na to přišel, nemůžeš sem napsat, v čem to bylo?

To je jednoduchý.. prostě mitáka uplatil.

Ne neuplatil, prostě jsem trochu přimhouřil oko a rozhodnul se, že udělám před obědem dobrý skutek :slight_smile:

Tak to ale pozor, to není fér takovýhle vyjímky. No už se těším až s tebou budem řešit kupní právo z Hradce/Pardubic :smiley: .. ikdyž ještě nedávno to bylo dost bez probélmů, co že taková změna?