Vyřízeno - Daruji 17" CRT monitor EIZO

Nabízím za odvoz monitor EIZO Flexcan T57S. Parametry:
45 cm (17”) class, 90ş deflection
Tension Mask
0.25 mm (Aperture Grill)
SuperErgoCoatä
H: 30 - 92 kHz V: 50 - 160 Hz
RGB Analog
D-Sub mini 15-pin and BNC ´ 5 (switchable)
326 mm (H) ´ 241 mm (V)
Diagonal: 405 mm
1280 dots ´ 1024 lines, flicker-free @ 85 Hz
(max.)
ScreenManagerä
One Touch Auto Adjustment Function
(Auto-Sizing)
VESA DPMS and Swedish NUTEK compliant
130 W
Less than 10 W
Less than 5 W
DDC 1/2B
410 mm (W) ´ 413 mm (H) ´ 468 mm (D)
21 kg
TÜV/GS, CB, CE Mark
TÜV Rheinland/Ergonomie Geprüft
(including ISO9241-3, ISO 9241-8 and
MPR-II), EPA Energy Star Program, TCO 95

Pokud někde najdu místo, tak by zájem byl. Je možný odběr jen v Liberci nebo i jinde?

No do Prahy patrně pojedu až na Skořápky, jinak asi jen v Liberci a přilehlém okolí. Nebo přijeď na kešování k nám, sníh ještě nenapadl, tak je to v pohodě.
Jo a v sobotu jedu na Sobíka do Harrachova.

Zkusím sehnat někoho, kdo tam jede. Ozvu se zítra nebo pozítří.

kdyby nahodou predchozi zajemce nenasel misto tak ja bych se hlasil jako dalsi v poradi :slight_smile: do Lbc to mam co by kamenem dohodil :slight_smile:

Když už tady to téma je - mám tu taktéž za odvoz CRT 19 Nokia 920C plně funkční.
Specifikace je tady :
http://reviews.cnet.com/crt-monitors/nokia-920c-display-crt/1707-3175_7-32541403.html

Místo předání je Plzeň.

Takže Kamenitxan nemá odvoz (já mu to můžu dovézt až na skořápky) a medvedi ztratili zájem. Nemá ještě někdo zájem, kdo by si ten monitor odvezl ještě tento měsíc?

Ahoj. Večer se zeptám mladýho jestli by měl zájem.
Hezký den.

Ahoj - tak náš mladej chce jen placatej monitor, takže může projevit zájem další.

Kdyz tak ti muzu pridat jeste 15 a 17 CRT monitor a 55" CRT televizi. Nechce se mi do sbernyho dvora :))

Kdyby to nebylo Eizo, tak to tady vůbec nenabízím a už je to ve dvoře. Tohle je přeci jenom skoro profi.
Hele, to ses toho nezbavil ani při tom stěhování?
Jo a 55" CRT je 135cm, to sis kupoval nějakou velkou telku:D:D;)

:slight_smile: Jasne ze cm. JJ, taky to mam Eizo … Pri stehovani jsem zlikvidoval skoro
vse, ale zalozni jsem si jeste nechal. Uz je ale cas na cestu do kremikoveho nebe …