Výroba nástěnky na CWG

Nemate kam dat vase CWG a pritom nechcete davat plno penez za ruzne sablony ,sanony a podobne alternativy.Ja mam doma samolepici nastenku,teda abych byl presnejsi v soucasne dobe uz tri.Jsou spojene a vejde se na ne 750ks CWG. Naklady na vyrobu 3ks nastenek 428kč.Nebudu se tady dale rozepisovat jak si ji vyrobit,protoze jsem pro vas natocil video a dal na YouTube.Dole pod clankem je odkaz a tak staci jen kliknout.Krasne svatky vam preje Klonx.

http://www.youtube.com/watch?v=Qg6-361LYsQ

jednoduchý luxus.Docela nedávno se mně ženuška ptala, kam budeš CWG dávat, když nemáme kamna.
Dík za inspiraci

Bezvadný nápad a ještě lepší návod. Já mám aktuálně téměř zaplněnou laserem vypálenou překližku od nejmenované firmy za 400 kč a už jsem uvažoval o koupi nové, ale tohle je fakt dobrý. Jednoduchý, elegantní, variabilní a hlavně velkokapacitní.
Díky za inspiraci a já jdu shánět nástěnku :slight_smile:

Skvělý nápad. Vypadá to naprosto vzhledně, skladně a jednoduše. I samotný návod je jednoduchý. Nedávno jsem koupil nástěnku, na kterou si přichytávám špendlíkama CWG, ale až se rozrostou, půjdu do tvého nápadu. Tak hlavně to video nech nahrané nafurt :smiley:

Pro ostatní: známkujte návod.

Faaaajne :o) A jeste lepsi, ze za chvili jedu do Hornbachu B)

Výborný, fakt výborný! Že mě to nenapadlo… díky!

tak tohle je dost dobrý nápad a ještě lepší návod. Nejsem nějaký monster sběratel a tohle se mi fakt líbilo.

je to bomba!
i to video, díky.

jj… Takhle to lepim uz dlouho, jen mam aktualne zaplnenou tu prvni, takze jsem jeste neresil to "rozvirani". :smiley:

No, hlavně sem nepiš svou adresu, nebo přijde spuzva a to je hodně zlobivej ježíšek :slight_smile:

Jinak se mi moc líbilo že tam je několikráte k vidění moje CWG :slight_smile:

Jako nápad super!

Krásná nástěnka, díky za návod. Sice se moje nasbíraná CWGéčka vejdou do hrsti ruky, ale jednou se třeba bude hodit :slight_smile:

Skvělý nápad - v jednoduchosti je síla

Perfektní, zatím mám jen pár dřívek a připichuju si je třema špendlíkama na korkovou nástěnku, ale tohle je fakt bezva nápad.
Díky, v budoucnu třeba využiju.

Tohle je sakra dobrej nápad. Já mám svoje zatím v šuplíku, ale tohle si vyrobím. Teda pokud nebudou všechny nástěnky hned v pondělí vyprodané :D.
Jo a taky jsem si na videu všiml svého CWG :wink:

Jojo ja taky. Ale vic me zaujalo to keramicke kolecko se slunickem - to jsem nekdy v zacatcich do nejake kese daval taky:-)

Výborný nápad. Návod na výrobu nástěnky opravdu nemá chybu. V tuto chvíli mám hodně skromnou sbírku, ale časem si to dám určitě dohromady a budu se pak už jen kochat hezkými kolečky :slight_smile: Díky. Tvoje video si dávám do oblíbených a těším se třeba na další videjka :slight_smile:
mike007 (na Youtube jako "bastlenicom")

PS: Koukal jsem, že moje CWG je tvůj poslední úlovek :wink:

A chtěla jsem se zeptat z té lepící pásky cwg neodpadnou?a jdou i třeba 5x-10x sundat?

Tak jsem udělal první průzkum trhu a zmíněná nástěnka s rozměry 40x60 cm od téhož výrobce je k zakoupení v cenách od 250 - 300 Kč. Inu marže je různá :@

Ja ji koupil pred tydnem a stala stale 99 kč.Prubehnete vice papirnictvi.Jinak na te oboustrane lepici pasce CWG drzi celkem dost.Pokud budeta chtit CWG z pasky odendavat tak je pritlacte jen lehce.

Nástěnky mívají v MAKRu, anebo přes internet.

Kromě pásky by asi šla použít taková ta "guma" - utrhneš si z táfličky malej kousek, požužleš v prstech, nalepíš na zadek cwg, celý na desku.