Nemate kam dat vase CWG a pritom nechcete davat plno penez za ruzne sablony ,sanony a podobne alternativy.Ja mam doma samolepici nastenku,teda abych byl presnejsi v soucasne dobe uz tri.Jsou spojene a vejde se na ne 750ks CWG. Naklady na vyrobu 3ks nastenek 428kč.Nebudu se tady dale rozepisovat jak si ji vyrobit,protoze jsem pro vas natocil video a dal na YouTube.Dole pod clankem je odkaz a tak staci jen kliknout.Krasne svatky vam preje Klonx.
Bezvadný nápad a ještě lepší návod. Já mám aktuálně téměř zaplněnou laserem vypálenou překližku od nejmenované firmy za 400 kč a už jsem uvažoval o koupi nové, ale tohle je fakt dobrý. Jednoduchý, elegantní, variabilní a hlavně velkokapacitní.
Díky za inspiraci a já jdu shánět nástěnku
Skvělý nápad. Vypadá to naprosto vzhledně, skladně a jednoduše. I samotný návod je jednoduchý. Nedávno jsem koupil nástěnku, na kterou si přichytávám špendlíkama CWG, ale až se rozrostou, půjdu do tvého nápadu. Tak hlavně to video nech nahrané nafurt
Perfektní, zatím mám jen pár dřívek a připichuju si je třema špendlíkama na korkovou nástěnku, ale tohle je fakt bezva nápad.
Díky, v budoucnu třeba využiju.
Tohle je sakra dobrej nápad. Já mám svoje zatím v šuplíku, ale tohle si vyrobím. Teda pokud nebudou všechny nástěnky hned v pondělí vyprodané :D.
Jo a taky jsem si na videu všiml svého CWG
Výborný nápad. Návod na výrobu nástěnky opravdu nemá chybu. V tuto chvíli mám hodně skromnou sbírku, ale časem si to dám určitě dohromady a budu se pak už jen kochat hezkými kolečky Díky. Tvoje video si dávám do oblíbených a těším se třeba na další videjka
mike007 (na Youtube jako "bastlenicom")
PS: Koukal jsem, že moje CWG je tvůj poslední úlovek
Tak jsem udělal první průzkum trhu a zmíněná nástěnka s rozměry 40x60 cm od téhož výrobce je k zakoupení v cenách od 250 - 300 Kč. Inu marže je různá :@
Ja ji koupil pred tydnem a stala stale 99 kč.Prubehnete vice papirnictvi.Jinak na te oboustrane lepici pasce CWG drzi celkem dost.Pokud budeta chtit CWG z pasky odendavat tak je pritlacte jen lehce.