Od listopadu 2008, kdy se vyprodaly poslední Tux micro geocoiny mi psalo docela dost lidí, jestli ještě nějaké Tuxíky nemám. Na maily, které jsem našel, jsem odpověděl a ostatním oznamuji zde, že je vyrobeno dalších 100 mincí a zatím 50 z nich je v prodeji na shop.svetgc.cz - Tux micro geocoin http://shop.svetgc.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=72&products_id=306
Mohl bys nám poslat více mincí najednou? A můžeme zaplatit každý zvlášť předem na účet? Bylo by to do Brna.
Ahoj,
začátkem týdne jsem si jeden koupil, ale nemám k němu aktivační kód. Jak ho, prosím, můžu získat ?
Díky za info
je to na webu… pokud se nepletu, tak cz.nemo
Už jsem to vyřešil
Aktivační kód je nemo (pro mirotira: cz.nemo jsem já, kód je jen nemo) ![]()
Pokud se domluvíte, není problém zaslat více objednávek jedním balíčkem za jedno poštovné. Pokud více objednávek posílaných jedním balíčkem splní podmínku pro snížení nebo odpuštění poštovného, bude poštovné sníženo nebo odpuštěno jako u jedné objednávky. Balíček bude zaslán, až dorazí všechny části platby. Dobírku není možné dělit na více částí, při dobírce musí zaplatit vše příjemce.
Super, zatim to vypada na 6 kousku, tak to uz je skoro na odpusteni postovneho
Zkusim sehnat jeste nekoho. Nechce se nekdo z Brna pridat k objednavce? ![]()
ja bych se k Brnakum s jednim kouskem pridal
Promin, ozvali se mi jeste dva lidi mailem a pak jsme to objednali. Ted jsem se sem podival, ale balicek uz mam doma. Nekdy priste…