Tímto dávám na vědomí silné podezření na opakované vykrádání [cache]GCHCE0[/cache] "Pendulum - Prague Travel Bug Hotel". Po té co se z ní ztratil můj TB, tak jsem ji začal více sledovat a vypadá to, že je vykrádána.
Napište názor na tuto záležitost, ev. ať sem napíší majitelé techto TB:
[tb]TB153ED[/tb]
[tb]TB14TJC[/tb]
[tb]TB21JJ0[/tb]
Je logována jejich přítomnost v této cache, ale vím jistě, že tam nejsou !
Takže toto je hlavně pro výstrahu ostatním. A omlouvám se autorům této jinak moc fajn cache, že jsem byl toto nucen napsat.
9.května v 9hodin jsem tuto keš lovil.jak jsem psal do logu,v keši byl pouze logbook a divil jsem se že v tak velké krabici.O tom že to je TB Hotel jsem zjistil až večer při logování s tím že tamněkolik kousků mělo být.Takže asi doopravdy nějaký zloděj
Posledni navsteva neni az tak podstatna, podstatnejsi je, kdy byly zminene TB vlozeny a to bylo pred par dny. Kdyby tam chybely nekolik mesicu, tak by to bylo podezrele ale chybi tam zatim jen par dnu, coz muze byt prave tim, ze se nekdo jeste nedostal k netu. Myslim, ze na paniku je jeste nejaky ten tyden cas …
TB Lost mouse jsem do keše dávala víc jak před měsícem, takže už je asi definitivně pryč. Opravdu moc mě mrzí, že jsem ho tam dala, urazil takovou dálku a byl už jen kousíček od cíle - dostat se z Thaiska domů Bohužel, logy k této keši jsem si přečetla až doma, což mě moc mrzí.
Už jsem k této keši psala, že by ji bylo lepší přesunout, Šaman prý hledá jiné místo, tak uvidíme. Ale navrhovala bych ji disablovat, aby se už víc TB neztrácelo
Vzhledem k tomu že krabička je v centru a snadno dostupná výletníkům a cizincům, ani tak bych se nebála pravidelného vykrádání, jako černé díry open cachingu a podobných :-(. Snad se tedy časem všichni tuláci někde objeví.
Ja bych jeste nevesel hlavu. Davala jsi ho tam sice pred mesicem, podstatnejsi ale je, jak dlouho uz je pryc. Treba ho nekdo vyzvednul jen pred tydnem nebo dvema a jeste se nedostal k netu. Fakt myslim, ze na paniku je jeste brzo …
Bohužel ne, Lost Mouse je ztracená už od 21. dubna, kdy tam pro ni jel známý, aby mi ji dovezl do Brna.
Je to škoda. V únoru 2008 jsem ji vypustil v Thajsku, od té doby oběhla celý svět a ztratí se 200 km od domova. Měl jsem pro ni už další misi, za měsíc zase jedu na druhý konec světa, ale už na to kašlu, nový travel bug dělat nebudu.
Je pravda, že tahle keš momentálně není zrovna v optimálním stavu, vede k ní geodálnice, skrýš bije do očí a okolí není dvakrát vábné, ale jak je vidět z logů, šaman pracuje na novém umístění. A hlavně - tahle keš už něco pamatuje, založení prosinec 2003 - respekt. B)
No to by chtělo chytit zlodeje?
Podle mne to vykráda nákej kačer, nebo geokešingu znalej, protože keška nemizí, aby se do ní vždy uložili další a další věcí
btw takových keší je všeobecně víc co sleduji :@
Možná se to zdá jako hloupost, ale podezření na vykrádání je trvalé a tak bych osobně změnil listing tak, aby z něj bylo zřejmé, že se něco takového děje. Nést honosně název TB hotel - all inclusive a být vykrádán je hloupé. Příprava nové keše je v chodu, tak důrazné upozornění by jistě pomohlo zachránit pár TB/GC.
Jak to tak vypadá, tak múj travel GC se vynořil, má ho nějaký angličan, který je ve Francii. Asi jste měli pravdu, že jsem měl mít trpělivost - ale je to můj první "cestovatel" - tak promiňte. Ale faktem zůstává, že v inventoráři této cache nadále zůstávají věci, které tam fyzicky nejsou, takže obecné podezření zůstává.
Autor mi psal, že plánují přesun a tak se to doufám tímto vyřeší.
Tak se mi taky vynořila Lost Mouse, po měsíci a půl ji kdosi z Česka zalogoval. Moc se mi sice nelíbí, že jí teď slibuje odpočinek, když za čtrnáct dnů odjíždím pryč a chtěl jsem ji vzít s sebou, ale to se mi snad už podaří zorganizovat.
Ale logovat travel bug po šesti týdnech mi přijde poněkud zvláštní.
Nedalo mi to a podíval jsem se na Lost Mouse. Kačer, který ji má u sebe (Dujdu) má dost svérázný pohled na cestovatele. Vyzvednul kdysi geocoin [gc]TBWW6Z[/gc], který jsem předtím já do keše uložil. Protože to byl první geocoin, který jsem kdy našel, sledoval jsem jeho další pohyb. Dujdu jeho vyzvednutí zalogoval po 3 měsících, a dalších 9 měsíců si ho nechal u sebe a vozil ho po eventech. Lidé jsou různí…
Faustuv dum cache ma taky ponekud pohnutou historii, co se tyka ztratovosti TB… mozna ze by majitel take mohl pridat vystrahu, precejen je to misto ve velke permanenci