Dovolujeme si Vas timto pozvat na event Vystup na Certuv mlyn 1205 m.n.m. [cache]GC2B4H0[/cache]. Jedna se o prvni nami poradany event, doufam ze se setka s kladnymi ohlasy ;). Jinak je to v Beskydech na hranicich Moravskoslezskeho a Zlinskeho kraje.
Trochu mimo: volba typu logu "announcement" byla v moznostech autora eventu vzdy? Nikdy jsem takovou ikonku nevidel :o.
EDIT: Jeste mala ukazka: http://coord.info/GL41WBP9
Ne, je to novinka. Znaci to poslani zpravy vsem, co jsou will attend.
Tak to je sikovna novinka ![]()
psal jsem, že bych tam rád dojel na kole, ale jak jsem se koukal, nevím jestli dobře, tak poslední asi 1km usek pro kolo nebude…nebo máte jiné zkušenosti?
Díky
Ja jsem tam jeste nebyl, ale uz jsem psal kacerovi "670210", ktery tam ted byl. Odpoved bude zde i v listingu.
Je pravda, že poslední kilometr přímo na Čerťák se ti moc dobře nepojede. Skoro bych řekl, že se ti kolo líp ponese, než by se ti na něm jelo. Ale setkání na Čerťáku určitě příjemné bude.
Škoda, že mi to asi nebude pasovat termínově, taky bych tam vyrazil…
tak jako když se to dá nest, tak to snad přežiju, možná budu jemně splavený, ale zase ochuzený o nějaký ten gram lamího tuku ![]()
Jinak se tam moc těším, pojedu z Hodslavic, tak kdyby někdo chtěl taky na kole, dáme domluvu;)
Třebotovský team také hlásí účast
Sic je to trochu z ruky, ale event vypadá moc zajímavě a volný víkend se přímo nabízí ke zkombajmování všech kešek v okolí ![]()
Taky bych měl s kámošem přivalit… Už se těším, tento vrchol jsem ještě nenavštívil.