Vytváření gpx souborů po krajích ČR na gc.com

Velmi prosím o radu. Jak vytvořit aktuální gpx. soubor všech keší pro jednotlivé kraje ČR stáhnutím z gc.com? PM mám.

Používám uspěšně hromadný import keší, stažený z jednoho webu CZ-kačera, což jsou gpx.soubory keší jednotlivě po krajích ČR. Imortuji je do Garminu gpsmap62s a vše je OK. Zjistil jsem ale, že častou nevýhodou jsou neaktuální logy(připojení na web v terénu nemám) a občas tam některá keš není.

Rád bych si tyto gpx soubory vytvářel sám. Na gc.com si umim vytvořit a uložit pro ČR geocaching.log soubory, ale ne geocaching.gpx.

Dále by mne zajímalo, jak je to se stahovaním fotohintů do Garmin gpsmap62s jelikož mi to nechodí. Neumí to? Předem moc díky za jakoukoliv radu.

Nejlepší rada je asi pročíst si zdejší wiki a vlákna věnovaná generování gpx pro celou republiku… vše je tady bohatě popsáno.

Jako BM nemůžeš generovat gpx, to je jen fíčura pro PM a pro vytvářené PQ. Denně stahovat ale colou republiku ani jak PM přes PQ nedokážeš… viz. wiki a vlákna na foru.

Myslím, že 62ka spoilery v POI neumí.

To nejde.

Jediné, čím se tohle dá řešit je GeoGet a GeoJarry, ale pokud chceš mít data vždy zcela aktuální, tak to nejde ani s PM účtem, aktualizace dat celé ČR trvá cca 5 dní.

kolombo: a bez PM stahovanim GJ, kdyz uvazim 3 sec stahovani + 2 sec cekani na jednu cache pri poctu cca 25.000 kesi celkem nejakych 34 hodin v tahu + temer 100% sance na zablokovani nicku :slight_smile:

Tvrdit ze to nejde, je nesmysl. Samozrejme, ze to jde, ale bud si musi zaplatit 5 premium uctu, aby to stihl naraz nebo sehnat dalsich 9 premium clenu, kteri si navzajem budou posilat ty chybejici casti (po 500 kesich), coz by pri automatizaci nemusel byt problem…