Díky, především za možnost zobrazení turistických cest.
Předpokládám, že tato vývojová mapa ještě nemá zabudované ukládání uživatelského nastavení právě ve smyslu zobrazení turistických, cyklistických a vodních tras?
Mně se to totiž neukládá…
mapy jsou skvele uzivatelsky privetivy hledani adres je perfektni vec ted kdyz nekam pojedu zadam kam a vim jestli se budu stavovat nekde po okoli . doted jsem musel nejdrif najit kam pojedu a na Geomape jstli tam nahodou neco neni. zatim funguje podle prvnich testu perfektne rychlejc nez predchozi.
PS: jen trasa splyva z turystickejma . jestly by nebylo lepsi tu batru trasy dat jinou ?
Kdyz jsem v maximalnim rozliseni zakladni mapy a chci prepnout na leteckou, tak se na strance objevi ze je chyba stranky ( predpokladam, ze je to tim, ze letecka nema takoce rozliseni), jenze jsem si textu, ze je to chybka hned nevsiml a usilovne parkrat kliknul. Pak doslo, zmensil o stupinek zvetseni a bylo to OK. A take jak je vyse psano ve vyhledavani mam ve vysledcich spatnou diakritiku stejne jako v bubline odkazujici na vyhledavane misto, ale to vis. Mapa je dle meho nazoru super a smekam.
Tak to nevim. S přepínáním letecké mapy nemám problém v žádném měřítku. V čem je problém je v přepínači na vodácké mapy. On je tenhle hezčí dialog asi dělaný jen přímo pro amapy.cz (v dokumentaci k api myslím není popsaný) a v api ty vodácké mapu asi nefungují.
No já mám na windowsech taky "problém" s měřítkem. Přepnutí na fotomapu se totiž asi pokouší přizoomovat o jednu. Takže na měřítko 4000 fotomap se dostanu jen z 8000 základní. Ze 4000 základní se prostě nepřepnu (tlačítko vůbec nereaguje). WinXP, FF. Ale to je předpokládám bug v Amapy API.
Diakritiku mi to pise blbe jenom u vyhledavani adres, kdyz prepnu kodovani na Unicode (UTF-8), tak jsou hacky, carky v poho, ale zase blbne diakritika v nadpisu cache mapy a odkazech
Domů · Fórum · Wikipedie · Fotogalerie · Ke stažení
Takze kdyz hledam podle adres tak si prepnu kodovani na unicode
(zobrazit-kodovani-unicode)
A kdyz nehledam podle adres tak to hodim zpatky.