Prosim vsechny ownery nocnich kesi, aby si laskave doplnili novy atribut "night cache" k listingu, jde o to, aby by byly nocni kese snadno nalezitelne za pomoci Pocket Query. Verim, ze to pomuze vsem! Dekuji.
(vim ze existuje i bookmark - to ovsem neni uplne to same)
Mno, já tam mám Recommended at night a myslím, že by si to tak mohlo vystačit i nadále. Keška je postavena jako noční a naprostá většina lidí ji co takovou loví, ale při troše snahy se nechá projít i za bílého dne. Zůstal bych u toho doporučení, byť se onen atribut svou definicí vztahuje spíše k době mezi večerem a ránem než k vizuální temnotě.
Ale když jsem zjistil, že bez mého vědomí nějaký dobrák přetvořil stávající atribut Significant hike do grafické podoby s konkrétní kilometráží pod titulem Long Hike (+10km), dost mě naštvalo, že budu muset ty věci u některých listingů revidovat, protože tím pádem se mi tam začala zobrazovat nesmyslná informace. Výstup na Milešovku kupříkladu je pořádný výšlap, převýšení si užijete, o tom žádná, ale tu vzdálenost nemá… Grrr!
Helejte se…plkate tu blbosti…a rozpoutal to tradicne witko :o)
Jako clovek, ktery ma rad nocni kese a PM ucet, jsem vdecny za tuto ikonku v atributech, protoze si ti padem muzu stahnout PQ s nocnimi kesemi…nic vic nic min. Proto se mi tato vyzva libi a na nasi kesi jsrm atribut hned doplnil.
Resit tu cokoli jineho je nesmysl. To ze witkovi chodi na kes kreteni sem nepatri a nepritomnost ikonky v jeho atributech znamena jen to, ze kes muze prehlednout par PM kaceru, kteri nejsou zdejsi.
Howgh
Nehodlam tady podporovat nejake zabo-mysi valky, takze zamek. Pokud si nekdo preje at nechodim na jeho kes, at to laskave uvede v listingu. Zaridim se podle toho. Dekuji.