Výzva - noční keše !

Prosim vsechny ownery nocnich kesi, aby si laskave doplnili novy atribut "night cache" k listingu, jde o to, aby by byly nocni kese snadno nalezitelne za pomoci Pocket Query. Verim, ze to pomuze vsem! Dekuji.

(vim ze existuje i bookmark - to ovsem neni uplne to same)

Diky za upozorneni :o)
Doplneno.

v noci se ma spat!

bookmarkovy kombajnysta? Co to je ? Za to jsou taky body?:smiley:

to je pravda,kese se prece nedelaj pro to aby je ostatni mohli odlovit,ale abych se s ni mohl kochat sam nekde v koutku :o

Mohl by me nekdo vysvetlit o co se jedna? Co je "kombajn" vim, co je bookmark taky, ale toto slovni spojeni nejak nechapu :slight_smile:

A jak souvisi bookmark s nejakym atributem?

Mno, já tam mám Recommended at night a myslím, že by si to tak mohlo vystačit i nadále. Keška je postavena jako noční a naprostá většina lidí ji co takovou loví, ale při troše snahy se nechá projít i za bílého dne. Zůstal bych u toho doporučení, byť se onen atribut svou definicí vztahuje spíše k době mezi večerem a ránem než k vizuální temnotě.

Ale když jsem zjistil, že bez mého vědomí nějaký dobrák přetvořil stávající atribut Significant hike do grafické podoby s konkrétní kilometráží pod titulem Long Hike (+10km), dost mě naštvalo, že budu muset ty věci u některých listingů revidovat, protože tím pádem se mi tam začala zobrazovat nesmyslná informace. Výstup na Milešovku kupříkladu je pořádný výšlap, převýšení si užijete, o tom žádná, ale tu vzdálenost nemá… Grrr!

Tady opět někdo neví co mele.
To už asi nebude tou absencí počítače.

[smajlik nevericne kroutici hlavou] tak proc jsi tam tu kes delal kdyz nechces aby na ni lidi chodili

@lanc, znáš Cimermanovu Hospodu na mýtince? "Chtěl se stát hospodským, ale neměl rád lidi…" :slight_smile:

<noflame>Jenze tady se nebavime o bookmarku, ale o atributu. Takze s pismenky ma problem zrejme vice ucastniku diskuze. </noflame>

Helejte se…plkate tu blbosti…a rozpoutal to tradicne witko :o)
Jako clovek, ktery ma rad nocni kese a PM ucet, jsem vdecny za tuto ikonku v atributech, protoze si ti padem muzu stahnout PQ s nocnimi kesemi…nic vic nic min. Proto se mi tato vyzva libi a na nasi kesi jsrm atribut hned doplnil.
Resit tu cokoli jineho je nesmysl. To ze witkovi chodi na kes kreteni sem nepatri a nepritomnost ikonky v jeho atributech znamena jen to, ze kes muze prehlednout par PM kaceru, kteri nejsou zdejsi.
Howgh

Nehodlam tady podporovat nejake zabo-mysi valky, takze zamek. Pokud si nekdo preje at nechodim na jeho kes, at to laskave uvede v listingu. Zaridim se podle toho. Dekuji.