Rozlousknete to nekdo? Mely by to byt instrukce k zacatku jednoho "tajneho" zavodu… B) Takze asi neco jako datum,cas,misto…
no vypocitat by to slo
ale co s tim dal, to netusim(zatim) BTW co je to za tajnej zavod? ta akce v brne? nebo neco jako prazskej matrix?
Já myslím, že by z toho mohly vypadnout dvě trojice x,y,z.
Integraly jsem vcera numericky vyhodnotil a cisla nedavaji velky smysl. Spis si myslim, ze meze integralu definuji obor hodnot: kosticku o velikosti 1x1x1. Z druhych mezi integralu by mohlo take neco vypadnout. Pohledem na rovnice dole je jasne nasledujici:
Z je velke cislo, protoze COS(neco) + SIN(neco) je mensi nez 2 a tak aby to dalo 36, tak musi z byt velke (cca odhadem od snidane ~20). Dalsi indicie je log(z-33) - jak znamo logaritmus je definovan pouze pro kladne hodnoty, takze z=>33. Co z toho vseho ale plyne samozrejme nevim ![]()
No hlavně ty dvojné integrály jsou nějak divně zadané. Buď se tam defacto v prvním nebo druhém kruku integrují konstanty nebo je tam špatně pořadí dy a dx (analogicky u všech integrálů)
EDIT: Lehce blbnu, není to totiž tak docela pravda, ale stejně je to zvláštní
On i ten sin zapsany jako "Sin" pusobi trochu divne ![]()
- grafická úprava je pro matematika pěst na oko
- dvojné integrály jsou, jak píše Abakus, "dost divné". tak jak je to napsané by to zintegrovat sice šlo, ovšem s tím, že "vnitřní integrál" je integrál z konstanty, tj. v prvním řádku by šlo pouze o integrál od 0 do 1 z (1/(x-49))3/5x^3 podle dx, což je relativně snadná záležitost (rozklad na parciální zlomky), přesně počitat se mi to teď nechce ale výsledek je cca. -1/320 (když 1/(x-49) aproximuju konstantou -1/48 a x^3 zintegruju snadno)
prohození dy a dx je nesmysl, protože nemužu podle dx integrovat přes meze které jsou funkcí x (jak by vnitřní integrál po prohození vyžadoval) - napadlo mě něco mnohem triviálnějšího: koukají na mě z toho souřadnice 49°46’58" 14°39’něco" (ty sekundy E z toho nevidim) což od oka hádám na nějaké Říčany což by asi smysl dávalo (pc-romeo je pražák) HA?! B)
myslím že je to 49°46’58" 14°39’33" - tyhle souřadnice ukazují na parkoviště pod Konopištěm, což asi nebude náhoda… pc-romeo, tak mi aspoň prozraď o jaký závod se jedná, klidně i soukromě přes profil na gc.com (stejný nick)… B)
Mě by taky zajímalo o jaký závod jde…prosíííím, prosíííím… ![]()
My pravidelně jezdíme "Tajný závod" - nebojte nic ilegálního, je to plné šifer, plnění úkolů, ale hlavně zábavy - pro cachery jak dělané
pokud by měl někdo zájem, tak tady jsou webovky www.a1pujcovnalodi.cz Další závod se jede 27.října
a možná se tam s někým z Vás potkáme…
ahoj,
netuším o kterou hru půjde, zkus si vybrat a lokalizovat z této nabídky:
http://herka.deka.cz/index.php/Kalendář_šifrovacích_her
Nejbližší termínově je známá Dnem a nocí o tomto víkendu B)
(jen bud potřeba přibalit pomalu zimní výstroj)
[u]http://herka.deka.cz/index.php/Kalendář_šifrovacích_her[/u]
… omylem jsme poslala ještě jednou, jde to smazat?
Tipnul bych to na Janebův tajný závod. Doufám že neprozrazuji nic tajného, koneckonců JTZ je veřejně vyhlášený na netu.
(Romeo, že se nestydíš, na šifrovacích závodech luští každý sám za sebe! :))