iBobek
prosinec 13, 2010, 12:41am
1
Zdarec,
rád bych se kouknul po okolí po nějakých parádních místech, ale hledám parťáka, či nápad na dobrou kešku…
Moje adresa: [color=olive]-43.809462,173.088613 [/color] …ale budu často měnit.
Tak co hledači? Je tu někdo? Budu tu do vašeho léta, já mám léto teď.
B)
tak my tam sice nejsme, ale přesto napíšu (povzdechnu si tu)
měl tam cestu náš TB, ale bohužel, jak rychle jeho šance narostly, tak rychle klesly… http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=1756921
takže tam pozdravuj místo našeho TB a užij si to tam
vousac
prosinec 13, 2010, 6:30odp.
3
iBobek napsal/a:
Zdarec,
rád bych se kouknul po okolí po nějakých parádních místech, ale hledám parťáka, či nápad na dobrou kešku…
Moje adresa: [color=olive]-43.809462,173.088613 [/color] …ale budu často měnit.
Tak co hledači? Je tu někdo? Budu tu do vašeho léta, já mám léto teď.
B)
Jsem sice velmi rekreacni a trochu vypelichany hledac, ale rad pokecam s nekym u protinozcu. Pekny Event bude 19.12. u Certovky (Praha Kampa), tam si budeme poustet lodicky z orisku. Je to sem skok, tak se muzes zucastnit. Jinak preji pekne vanoce a stastny novy rok.
Pokud všechno dopadne, tak si sjedeme na S 8° 21.495’ E 115° 41.770’ na jejich zimu. Navíc to je od tebe jen skok severněji.
iBobek
prosinec 14, 2010, 1:32am
5
-ta ovce je super No třeba taky něco dovezu:-)
-tak do Kampy je to trochu z ruky, asi 30.000,-, v patek nasednu do letadla a v nedělu jsem tam jak na koni snad příště…
-jojo, indonesie, to je raj… já tam ale cestu nemám cestuju tady a pak Singapur, Kuala Lumpur a možná Tokio… a pak domůůůůůů… teda před Dubaj
Zatím jsem se jen rozkoukal, ale hodlám to tady vzít kombajn stylem
iBobek napsal/a:
…
-tak do Kampy je to trochu z ruky, asi 30.000,-, v patek nasednu do letadla a v nedělu jsem tam jak na koni snad příště…
…
Když on ten návrh na Kampu plyne z toho, že z tvého úvodního příspěvku není jednoznačně jasné, co tím přesně myslíš a co vlastně chceš ;). Ono to totiž zní i tak, že jsi v Praze či v ČR, ale normálně jsi na těch souřadnicích
iBobek
prosinec 14, 2010, 9:09am
7
Bobr
prosinec 14, 2010, 11:55am
8
já tam budu v průběhu ledna, to ty asi ještě nee.
iBobek
prosinec 14, 2010, 11:59am
9
No jo no, tak mi to tam vybereš, co s tím