Zdravím, můžu vyzvednout třeba coin z cache, kterou mám už lognutou? Jedu do zahraničí a chtěl bych jeden odvézt požadovaným směrem, ale je v už nalezené keši…
Díky
Jarda
Ahoj.
Určitě můžeš. Jenom je zvykem další návštěvy u cache logovat jako note místo found.
proč ne? děje seto normálně.stejně takmůžeš vložit TB/GC do keše,kterou jsi už našel…
pokud coinu/ TB nejak pomůžes při plnění úkolu tak proč ne… vlastně jenom dobře ale pro "vyžírání" coinů jen pro vlasní radost nejsem…;)![]()
jak vyžírání? tím že ho vyzvedneš a dáš jinde nikoho neochudíš..
pokud si z nich neděláš sbírku..uděláš radost majiteli, že mupřibudou kma že se hýbe…a nemusí se brát,stačí jen discovernout…
discovered je samozřejmě v pořádku .. jen mi prijde zbytečné vybírat gc z navštěvonaných keší …
Zkus si odpovědět na otázku:
"Líbilo by se ti, kdyby někdo opakovaně navštěvoval tvou keš a vybíral z ní GC/TB?"
Proti pravidlům to nijak není, ale z etického hlediska mi to přijde poněkud unfair. Jako majiteli GC/TB by mě ale na druhou stranu potěšilo, kdyby se moje předměty posunuly žádoucím směrem.
Zjednodušeně, pokud máš možnost pomoci, tak klidně vybírej. Pokud ne, tak raději jen diskoveruj.
"Líbilo by se ti, kdyby někdo opakovaně navštěvoval tvou keš a vybíral z ní GC/TB?"
Kdyby tam dotyčný chodil dnes a denně a vrhal se na každý TB/GC, tak těžko. Ale kdyby si tam zašel občas - proč ne, když mu to udělá radost? (Pochopitelně za předpokladu, že vybraný předmět co nejdřív posune, kam si předmět žádá.) Někdo si bere putovní předměty z už nalezených keší, někdo je zas do už nalezených keší dává… Problém v tom nevidím, hlavně že se hýbou a nekončí v něčí sbírce.
Tak to jsem netušil, že můžu vzít GC či TB z kešky co jsem již našel.
Zajisté vyžírat nebudu, zdá se mě to zbytečné a neférové.
Ale pokud bych mohl pomoci splnit přání majitele GC,TB o jejich cestě světem, vzít je někam hodně daleko, kde ještě nebyl tak proč ne.
Ale kvůli tomu určitě nebudu hlídat kešky v mém okolí !!!