vyzvednutí TB nebo GC na již odlovené keši

Chtěl bych se zeptat, jestli je možné vyzvednout a přemýstit GC nebo TB z keše, kterou již mám dříve odlovenou. Nedaleko takovou jednu mám a stále se tam mění pěkné předměty. Pokud by to šlo jak bych logoval na stránce keše? A TB(GC) normálně found it?
děkuji

vyzvednout v klidu můžeš, logovat v keši jako Write Note, u TB Retreive from…

Ále houby. Tracky mají cestovat, cestovat a to třetí bylo… himbajz, teď si nějak nemůžu vzpomenout. Začínalo to na "c".

A jestli dokážeš splnit jeho úkol? To je na náhodě, jestli na někoho takového natrefíš. Pokud je to úkol typu "nechci do města", pak to není nic složitého a měl bys to dodržet. Ovšem pokud je to úkol "Chci na Fidži", pak se tím naprosto netrap a dej ho kamlibo, hlavně ho tam ale dej :slight_smile: (pravděpodobnost že potká někoho, kdo letí na Fidži, se tvým posunem naprosto nezmění).

Máme v současnosti na cestách 18 tracků a můžu říct, že nejotravnější pro majitele (kromě ukradení) jsou logy "jo, je v tý keši, pěknej"… a kilometry žádný. Nejlepší je to u závodních coinů :slight_smile:

Prostě tracky mají běhat. Je to další část hry. Pro někoho třeba naprosto podstatná - máme tu v okolí kačera… pardon, KAČERA - který dokonce sleduje veškeré nové tracky v rozumném okolí a dojede si pro ně třeba 20 km, pokud je ještě neměl… a stejně poctivě je roznáší dál, a zdaleka nejrychleji a nejspolehlivěji, co znám.
Co je na tom špatnýho? B)

No a pak to má velký smysl u různých klíčů !

Jo, to jako že když se chystám letět na Fidži, vrhnu se na GC.com a hledám, kde je v nějakým dosahu TBéčko, co chce taky na Fidži, a hurá pro něj? No, možná by to byla docela zábava, ale… jak to kurnya vyfiltruju? Když by mě to vůbec napadlo?

Nebo to jde? Když to není třeba zjevný ze jména? A i kdyby, jak jde vylistovat seznam "tracky do vzdálenosti 50 km od HC"? (teda, bez doma spíchlých scriptů - to neumim. Většina kačen asi taky ne. ).

Co jsem kdy vůbec viděl, byl dotaz na fóru nebo na eventu "Letim na Fidži, nemáte někdo něco co chce tim směrem?"

Já bych to nechal koňovi - pardon, kachně, dlící právě v blízkosti toho kterýho tracku.

I Indiáni umějí číst. A u těch TB bývá několikajazyčná visačka s informacema.

Presne tak, ja si taky nechavam rukama projit co nejvic trackables. Ted me bavi vic sbirat trackables nez cache. Samozrejmosti (toho se bohuzel nedrzi mnozi hledaci, vcetne tech zkusenych se stovkami nalezu a roky hrani) je poslat je do 14 dnu dal.

No tak já teď zrovna potkal GC, kterej chtěl do Itálie do Říma - na jaře se tam chystám, takže jsem si ho šoupnul do watchlistu a pokud by zmíněný GC měl stále tu smůlu a trčel někde v Čechách, asi bych se pro něj cíleně vypravil :slight_smile: Každopádně souhlasím s tím, ať se hejbe, protože i kdyby ho zrovna někdo přesunoval v rámci republiky, tak nevidím problém, abych mu napsal vzkaz přes profil a počítám, že by mi GC bez problémů někde předal.

Sice od poslední aktivity uplynul nějaký čas, ale zkusím se zeptat na opačnou záležitost - mohu umíst GC či TB do již odlovené keše? Pokud prostě vím, že se nedostanu třeba týden na lov, aby mi neležely doma, pokud mám nějakou takovou poblíž. A poddotaz - asi není úplně košer vybrat z kešky všechny TB a GC, jak se mi dnes v euforii podařilo a teď se stydím?:frowning:

to je uplně v pořádku… :slight_smile:

Když dlouho nikam nejdu, tak taky naláduju item do keše hned u baráku. A za měsíc klidně znova. Přeci je nebudu mít doma v šuplíku.

Jednou se mi stalo, že jsem taky našel keš napěchovanou GC z Dánska. Dánská rodina tady byla na dovolené a chtěla odsud vyslat GC zpět do Dánska. Vybral jsem je všechny a druhý den rozhodil po dalších keších. Kdyby si každý kačer vzal jen jeden, tak tam některé možná trčí ještě dnes. Itemy mají cestovat, tak proč si brát jen jeden, když mají cestovat všechny.