Tak jsme si myslel, nebo se mi v hlavě uhnízdila myšlenka, že rewiever neschvaluje už jako kdysi cache ve velké vzdálenosti od autorova bydliště když má velmi málo nálezů mimo své okolí a tak není splněna podmínka, že se o svou cache bude moci v pořádku starat. No jak jsme ale ted viděl, tak se asi pletu, 9 nalezených, 7 založených po celé ČR, listing smutný, cache v dezolátním stavu, výkřiky od cacherů bez odezvy, cache 1 1/4 roku od založení autorem nenavštívená a takto vypadají jeho cache na dalších místech, tak nevím, přijde mě to kontraproduktivní :(. Co vy na to? A co rewiever, jak to je s tímto omezením, asi není, že? Škoda…
To trochu nesedí. Kdy považuješ za kdysi? Z hlediska GC v ČR je už půl roku kdysi, takže ke schválení došlo kdysi dávno.
A teď k věci. Pokud máš pocit, že keška není v pořádku můžeš napsat log "Needs maintenance" a pokud autor nereaguje, tak i "Needs archived".
To je na tom to, já mám tu informaci v hlavě, ale fakt nevím od kdy, jo a vaše Kukaččění v okolí ZR není vůbec na škodu
Já málem rodilý z Trnovan II mám na Vás slabost :D:D
A ted k věci, jasan, to vše můžu napsat a asi přes dalšího kolegu udělám nebo udělá on, ale prostě ted mě zajímalo, jak jsou pravidla postavená, protože to co mi v hlavě utkvělo má podle mě hlavu a patu a bylo by dobré s ohledem na tyto cache…
Já se přidám Slávek_CZ psal o mém zjištění této keše například
Neviem, o co ti ide konkretne, ale ver tomu, ze revieweri na to prihliadaju. Neexistuje jednoznacne pravidlo. Niekomu moze byt vela ku cache 5 km a niekto chodi raz za tyzden aj ku cache, ktoru ma 200km daleko. Ja sa cca nad 100km pytam vzdy na vyjadrenie. Ak mas pocit, ze cache nie je v poriadku, napis log autorovi, alebo need archive a to sa dostane ku mne. Fakt neviem, ako by si si predstavoval kontrolovat, ktory cacher kde nasiel cache a robit to denne napr. pre 60 ludi.
SKus este toto Geocaching > Adopt a Listing a tam napis
Díka za info, tak už mi to je jasné a dle mého těch nad 100 km rozumné ![]()