Ahoj, neznate nekdo kacera s nickem batman98? Od 23,11,2008 ma u sebe GC (TB283XG) The Lord of the Caches - Earth Geocoin - The Lord of the Caches Honha. Na email neodpovida a bouzel nevim jak jinak se s nim spojit. Dekuji za kazdou informaci :).
Přečti si jeho profil, zjistíš, že na GC.com nebyl od 16.1., napiš kačerovi stanleypaulGC a uvidíš…
Dal bych Grab it,podle meho nema cenu se tim nejak vic zabejvat,udelal jsi co bylo v tvych silach.
Tak jsem zkoušel kontaktovat i kačera ,stanleypaulGC, ale ani zde jsem neměl úspěch a neozval se.
Zdar, to je nějaké divné, stanleypaulGC by měl v pohodě odpovědět, alespoň mě vždy na maily reagoval. Já vím jen jeho přechodné chatové bydliště zde na Vysočině, ale to bude dle mého až na jaře, to už to jistě budeš mít vyřešené. Počítám s tím, že píšeš slušné e-maily doufám :D.
Email píšu slušně protože když budu hudrovat tak si nepomůžu, ale spíš ublížim :D. Ztráta by nás mrzela jenže se to boužel stává :(.
Ztráta jistě zamrzí, ale jak se říká, naděje umírá poslední :). Můj TB byl přes půl roku nezvěstný než se najednou objevil kdesi v Praze a pak přibyli i další zastávky v zahraničí, protože jej někdo vzal na pouť po Evropě ;).
Takže má rada zní vytrvat a modlit se ![]()
ja zitra Standovi zavolam. Myslim, ze ted nemel moc casu na geocaching a batman je jeho syn. Uvidime jak to pomuze. Dam vedet.
Omlouvám se ownerovi, psal jsem mu i přes icq, snažím se zjistit, kde se stala chyba, jestli jsme ten GC někam vrzli a nezalogovali (batman98 má spoustu nezalogovaných keší, nějak nebyl čas
) nebo jestli ten GC někde ještě vyhrabeme. Rozhodně si ani já ani batman98 nehrajeme na mrtvé brouky. Jen máme teď trochu jiné starosti a na kešování a čtení fora v GC.cz nezbývá čas. Napravíme to. Slibuji. ![]()
Děkuju za zprávu, bylo by mi líto, kdybych přišel o další GC, proto sháním informace, jak se dá. Určitě mi nevadí, pokud se moje tracktables zdrží delší dobu u někoho z geokolegů, hlavně, když se nedostanou do rukou nezasvěcených mudlů, pro které jsou úplně bezcenné. Děkuju všem, kteří se snažili pomoct.
Honha 6673: trochu si tu prihreju polivcicku. dnes jsem si vyzvedl na GC1462G tvuj ICU by fgoerke GC. pocitam ze bych ho vzal za dva tydny sebou do brna. snad se mi ho podari umistit.
Ahoj vše je ok i když GC Come Together - Yang mi pravděpodobně u Brna zmizelo keš GC1FZR6
. Snad se to nebude opakovat a moje GC budou nadále dělat všem kačerům radost :).
Tak mohu s ulehčením konstatovat, že po krátké detektivní akci se podařilo GC nalézti a že je při nejbližší příležitosti vložím do některé keše. Ještě jednou se za batmana98 i za sebe omlouvám, autorovi i všem ostatním.