Wanted: Czecho Cowboy

Zdravim, neznate nekdo kačera s nickem Czecho Cowboy? Jiz pres dva mesice ma u sebe TB me pritelkyne (TB2NR6D) The Travel Lizard Geocoin - KittyLinn's Travelling Kitty Na maily nereaguje…Je mi to trosku blbé ho takhle nahánět,podle profilu vypada na zkuseneho kačera ale kdyby ten TB zmizel fakt by nas to mrzelo!
Dik!

Jestli někdo neznáme kačera Czecho Cowboy? :smiley: Tak to je gól :D:D:D Spíš by ses měl ptát, jestli kromě tebe existuje ještě někdo, kdo ho nezná :smiley:
Ne, nic proti, ale je to vážně švanda :stuck_out_tongue: Dám mu vědět, žes ho sháněl…

Neznam, ale dokud ma u sebe dva mesice jen TB tve pritelkyne a ne primo tvou pritelkyni, nepanikaril bych :stuck_out_tongue:

kaote, je vidět, že ses tu na fóru objevil až v poslední době, kdy se tu Cowboy už moc nevyskytuje, ale zeptej se ostatních, co jsou tu déle a potvrdí ti, že je VEEELICE známá osobnost :slight_smile:

Jinak, psal jsem mu, je momentálně na Šumavě a večer se připojí…

Nejlepší je navštívit tuto keš (tedy pokud přežije), zalogovat a hlavně se nefotit !. On už se ti pak ozve :wink:

Potvrzuji :smiley: ale je pravda že sem ho tu uz nakej cas nevidel

Tak se chlapec konečně stal slavným… Nevyšlo mu to, když se chtěl stát reviewerem, tak aspoň drží dva měsíce cizí TB :slight_smile:

Me je celkem jedno jestli je tu znamej nebo ne, ma u sebe TB a nereaguje na maily..jinak dik za pomoc!

Asi ti to nepomuze, ale vyplnil mi pred 3 dny dotaznik, takze urcite neni mrtvy

Nějaký link na topic, kde vynikal? :slight_smile:

Copak, watchicku, chceš vědět, proč o tobě v jednom vlákně napsali, že by před tvými moudry Czecho Cowboy puknul závistí? :smiley: Jen hledej :wink:

To je dobrý, už ani nemusím být u počítače, abych měl aktivitu na fóru :smiley: - TB někam vložím, jestli zítra odhrabu svoji [cache]GCYZNJ[/cache], tak asi tam.

Děkuji!

koukam , to je super keska … jeden nalez mesicne , to ten TB bude zaseklej tam … to vypada na pomstu hehehehe

Kowboji, jak ty to děláš, že jsi tak slavnej :D:D:D

Jo, a z uložení TB do té kešky bych taky neměl radost :@ Sice je tam v pohodě, že ho asi nikdo neukradne :wink: ale čekat další týdny, než se někam pohne, to je utrpení :@

No ja jsem rad,ze je TB aspon na svete…mimochodem napsat aspon sorry, ze jsem ten TB mel dva mesice to bych asi chtel moc…

Kowboy je slušný kačer, neboj. Asi toho měl opravdu hodně…

Tak dnes jsem to tam uložil. Omlouvám se, že jsem ho tak dlouho vydržoval, ale uvažovali jsme tento týden vyrazit do New Yorku.
Možnost vložení do jiné keše tu momentálně nebyla, mám teď dost práce s přípravou na dubnovou maturitu nanečisto.
Ještě důkaz mé existence:

aaa, pán asi snidal vtipnou kasi :smiley:
ale tesi me, ze nejsem sam, kdo se snazi pripravovat na duben… mno tos drzim palec :wink:

Super, dik za ulozeni!!! :slight_smile: