Kačer Ivoshek má od 11.12.2008 TB Appletown, který jsem vytvořila pro svoji dcerku. Reagoval pouze jednou, před měsícem, kdy slíbil, že to napraví. Klidně si u něj ten TB vyzvednu sama, když mi ho někdo prásknete.
Měl by být z Chrudimi.
To buď ráda, že aspoň jednou reagoval. Brauš měl můj GC [gc]TB2286Z[/gc] od 7/26/2008 a nereagoval ani jednou a dokonce ani jeho známý Dastys, který si jej u něj asi po měsíci discovernul. Ale zázrak se stal, 2/27/2009 jej konečně někam vložil. Takže základem je doufat, doufat a …
Však já doufám…jsem měla velikou radost, že začal po 2 měsících zase kešovat, odlovil keš, ze které vyzvednul Cursed Pirate’s Booty Geocoin kačera dub2…a stále doufám, že tam třeba dal ten můj TB a jen to zapomněl zalogovat.![]()
Myslím, že vás trumfnu. [tb]TB27J1J[/tb] jsem při cestě do Paříže umístil v cache. Má za úkol cestovat do Japonska. Ten samý den ho vyzvedl nějaký Skot a dopravil na ostrovy. Ale světe div se… už po čtyřech měsících ho vložil do cache. Ovšem vzhledem k návštěvnosti této cache doufám, že se někdy na jaře posune dál.
Já nechci nikoho trumfovat, já chci můj TB.
Rozšiřující informace: hledám kačera Ivoshek, narozeného 26. března 1986, svobodného, podnikatele hovořícího česky, slovensky a anglicky, sportovce, výška 170-179cm, váha 65-69kg, oči šedé, vlasy blond, bytem Třebíč, a nebo Chrudim
je to velice sympatický mladý muž a já proti němu nemám vůbec nic - ale ten TB už bych fakt ráda
když už se tady mluví o TB, kamarád mi dneska oznámil, že před dvěma lety našel při sportovním potápění jakousi krabičku, ve které bylo pár věcí. Vzal si z toho jenom nějaké psí známky s číslem. Má to ale štěstí, což? no, jakmile sleze sníh, tak to z něj vytřískám a někam ho hodím… Ave satelit…
TB je na světě, doufám, že nejen virtuálně, děkuju kačerovi Frettie za pomoc.![]()
Tak to jsem rád. Držel jsem ti palce… Zamknou balast:-))