Ahoj
odlov téhle keše je natolik zajímavý a pěkný že jsem se rozhodl udělat tímto způsobem malou reklamu nové keši nejen v pardubicích. vše důležité se dozvíte z listingu keše. tak ať se vám to líbi.
[cache]GC2RF68[/cache]
Ahoj
odlov téhle keše je natolik zajímavý a pěkný že jsem se rozhodl udělat tímto způsobem malou reklamu nové keši nejen v pardubicích. vše důležité se dozvíte z listingu keše. tak ať se vám to líbi.
[cache]GC2RF68[/cache]
dík. z androidi klávesnice mi to nějak zlobí ![]()
Hm… a co je na tom tak zajimaveho proti te spouste cache po CR zalozene na hledani GC a TB? Ten zajimavy rozdil jsem z listingu nepochopil. ![]()
No prece, ze se potkas s WAWendy a on bude mit noveho kamarada.
rozdíl je v aktivním použití sluzby Latitude v mobilním zařízení
Jé, todle hledání coinů bylo vtipné ještě tak před dvěma lety.
Nicméně ať se jí daří!
děkuji všem kteří svými nevhodnymi komentáři posouvají toto vlákno nahoru:D
Nemáš zač. ![]()
Není, u podmínkové keše souřadnice znáš, ale než zaloguješ, musíš splnit úkol.
Tady souřadnice neznáš, úkol plníš proto, abys je získal (ale stejně tak plníš úkol při jakémkoliv luštění).
chapes to špatně. ale díky za posunutí nahoru
up.
Původní podoba před klonováním měla myšlenku a odpovídající obtížnost. Teď už je to zase něco jiného, škoda. Aspoň by se to nemuselo pořád rozhlašovat i tady.
ale ne. jen původní Pete nebude mít po dovolené čas a klony jsou kazdy z jiného regionu. každý máme specifický způsob pohybu s až si to odlovi místní "smetanka" tak se budou klony hodit.
posunuji nahoru.
toto vlákno je pouze informativní a tak není potřeba aby jste sem psali příspěvky. Jménem ownera Děkuji
Nemyslím si že je tohle až tak důležitý, aby se to posouvalo každý půlden nahoru. Kdyby tohle se svými vlákny dělal každý, tak se moc daleko nedostanem.