Ahoj, uz se mi parkrat stalo, ze jsem pri hledani cache na miste neuspel. Napriklad byla presunuta a ja mel v GPS ulozene starsi informace a zrovna jsem se nedovolal nekomu, kdo je zrovna na netu. Proto jsem s nadsenim uvital svuj novy telefon s GPRS pripojenim. Zkousel jsem tedy http://geocaching.cz/wap jak je uvedeno na domovskych strankach. Ale vypada to, ze jsou tam informace neaktualni a hlavne kdyz si chci zobrazit podrobnejsi udaje cache, tak telefon rekne “File format unknown”. Muzete mi rict, zda-li vam to funguje, pripadne jestli existuje nejaka jina alternativa. Mam telefon Nokia 6230.
jasne, po presunu to zustalo trochu zanedbany. snad se to ted trosku zlepsilo. nevim, jestli ten ‘file format’ neni nejakou chybou v tom textu popisu, co se mi nepovedlo odfiltrovat. da se to zase vyzkouset? promin, jinak to nepoznam.
Tak jsem nastartoval pres mobil (S55) wap.geocaching.cz a po dlouhe dobe opet behalo vse, co jsem vyzkousel, bez jedine chybicky. Jak vyhledavani, tak popisy, logy, napoveda. Takze to vypada OK. Byly tam i aktualni data. Diky!!!