watchlist

Da se nekde zjistit, kterou kesku ma nejvic lidi ve watchlistu? Ted se divam ze

GC18194

uz ma 32 lidi, tak me zajima jestli to je dost, nebo jsou i kese ktery sleduje vic lidi

Nevim,jak to filtrovat, ale [cache]GCZ2DP[/cache] má 49 lidí.

už 51

reklama v diskuzi dela sve :D. tahle "uchylarna" :slight_smile: bude pravdepodobne nejsledovanejsi kesi. sveho casu byl jeste vic event czech geocheck, ale uz nevim kolik.

Už 56 :slight_smile: Ale je to pěkná keška :slight_smile:

No je to možný..neuvěřitelnej nárust- 59 lidí :D:D:D

No tu sem si taky přidal, tu chci! :smiley:

Priznam se, ze v tom mam nejaky zmatek. Kdyz tam je: 1 user(s) watching this cache. Tak to znamena co?

To asi není tak těžké zjistit :slight_smile:

Co tak si to zkusit přeložit? I když, tam asi není moc co překládat …

Prostě jeden uživatel systému (user) má tu keš (cache) na koukacím seznamu (watchlist).

Edit:
Taky by se ten watchlist dal překládat jako seznam sledovaných položek …

Tak tohle je fakt brutální keš… a hlavně v zimě! :smiley: Nejvíce mě rozesmál ten kačer s motorovkou :smiley: Hnedka jsem si to též přidal do listingu a až někdy bude teplo, tak to možná zkusím :slight_smile:

Diky ja nad tim dotedka moc nepremyslel a anglictinou taky moc nevladnu :smiley:

hehe, a prý že jsou cacheři blázni :D:D

No na moji oblíbenou [cache]GCK25B[/cache], kterou bych rád v brzké době navštívil nic nemá.
246 nadrženců tu snad mezi námi není, aby to mohli na Edenu předčít B).

Ja zas rikam nikdy nerikej nikdy, Nezkusime jim to nandat? Uz je nas tam 76, to je o 120 % vic nez na zacatku!
Jen aby na nas pak ze smej zavisti headquarters nevlitli, ze jim kazime americkou mladez. :smiley:

je mozne nekde zjistit jaci uzivatele sleduji kes? treba jako owner?

ne

A já jsem číslo 100 :smiley:

Tuším, že u PM keší šlo sledovat IP adresu. Kdysi tady na to byla diskuse u 1. PM eventu.

Ja zas rikam nikdy nerikej nikdy, Nezkusime jim to nandat? Uz je nas tam 76, to je o 120 % vic nez na zacatku! Jen aby na nas pak ze smej zavisti headquarters nevlitli, ze jim kazime americkou mladez. :D

Už 207.  :rolleyes:   [cache]GCZ2DP[/cache]