WAV #500

Nástup na 500 byl úchvatný. Jen v poslední desítce jsi nás trochu natahoval. Od pátku to bedlivě střežíme a prožíváme s Tebou. No a že Tě nesežral pes, nezabásli policajti, tož Ti konečně můžeme srdečně pogratulovat: "wow WAV"!

[^][:D][B][;)][au][H][Y][<:o)][D][8-)][C][8-|]

Dávali jsme Ti týden, ale jak se dalo předpokládat stačil víkend a je to tady … gratulujeme !!!

Tož si říkám, je to vůbec možné? Už zase další stovka? No gratuluju [^] - do konce prázdnin je tam s tímhle tempem sichr tisícovka…!!! [Y]

Tak ať tě to pořád baví a dál rozšiřuješ svůj geoobzor.

Tak tomu říkám tah na bránu, doufám, že ti naši hokejisti to taky tak rozjedou. Gratuluju i k dalším metám.

Gratuluju, vidím, že už jsi se taky parádně zbláznil… tak vítej do klubu [;)]

ÓÓÓ první skutečná oslava: Gratuluju (aji Peťce [:D])

Pěkné číslo, blahopřejeme.

Děkuji všem kamarádům, za gratulaci.

To MarcanC: To jsem nenatahoval ja, ale Peťka, kterou bolely nozky a ja ji to nechtel znechutit. Některé poslední akce byly opravdu dramatické.[li]

To Rubick:  Je fakt, že jsem teˇměl několik víkendů po sobě docela aktivních tak to naskočilo (nechceš jet se mnou na pohádku/rozprávku u Hlučína?)

To Jedla-Bedla: U hokejistu mi staci mensi skore, hlavne aby bylo kladny. Uz mas spraveneho zelezneho ore ?

To Abakus: Myslim, že jsem se pomátl už někdy kolem 62 kešky[<:o)]

To Mitak: Peťka Tě taky pozdravuje, myslím, že jí začnu více hlídat [;)]

No dovol ?!? Taťko [:D][;)]

No, snad už o víkendu vyrazím, už mě svrbí celý člověk, ale ještě že ty krabičky nikam nemohou utýct. Už se nemohu dočkat.

Přidáváme se ke gratulantům - ten rozsah 450 až 600 je v poslední době takový krátkookamžikový, takže snad klidně rovnou i k další stovce!!! [Y]

Pripojuji se ke gratulantum.

Vždyť jsem to říkal, že než se sem zase podívám, bude další stovka pokořena. Gratulujeme k "půllitru".

Ivo a tým

Gratulujeme, to je teda tempo! A ještě publikovaná vlastní earthcache! Ať se daří! 

To Sberac: Díky. Je třeba sbirat zároveň s keškama co nejvíce zkušenosti aby ty moje výtvory za něco stály. Mj.  jsem se inspiroval i u Vás.[Y]

Gratulace v poločase… [;)]

no tedy… to tedy gratuluju… opozdene ale prece…uz mas zase pekne nakroceno [:D] myslim ze ta dalsi petistovka pujde jeste rychlejc [:)]

super gratulujeme [Y]