WAV už vzhlíží ke GeoOlympu

… a jsem rád, že mu k tomu den před tímto úspěchem pomohlo mých zbylých sedm keší, které ještě neměl odlovených :D. Ta stovka, to už pro Tebe bude brnkačka:D.

To se dějou věci. Sotva odjedem na dovču, taková událost. No, mega už na dohled! Držíme palce, ať to šlape furt tak sqěle! ;):slight_smile:

[color=blue]Jsem to říkal, do konce prázdnin bude tisícovka :p. To už by chtělo nějakej zapíjecí eventík…:smiley:
Gratulujeme a ať tu zbývající stovku ve zdraví a pohodě zvládneš!

Ivo a tým[/color]

Gratuluju.

Ty teda jedeš, gratuluji! :slight_smile:

Tak kamarade, jak te znam, tak to dlouho trvat nebude. At se ti stale dari jako dosud.

přimlouvám se:D a hlásím se;)

Tak teda Vláďo .., uplynul přesně rok co jsi propadl této zábavě. Ano, je nás více, ale pouze pár jedinců (mimo jiné Ty) tomu opravdu obětují vše a výsledek je 9xx (raději nepíšu přesné číslo, protože během hodiny může být všechno jinak) nalezených kešek. Ta 1000 je na dosah, takže ke konci prázdnin … však víš.

PS : vzkaz pro - Jedla-bedla a I+B+M+H : šampusky už jsou plné .. tak na zdraví :D:D:D

Připojuji se ke gratulujícím u příležitosti 9xx. :stuck_out_tongue:
A zároveň držím palce, ať zvládneš litřík do Olomouckého Eventíku. Budou tam na tebe čekat na oslavu bublinky a hlavně barevné kuličky.:wink:

Blahopřání z jihu zasílají D+H.

Gratuluji k této metě, ať tam brzo svítí 1000.

Velká gratulace, i když jsem si rozmýšlel, jestli vůbec gratulovat. S tvým tempem tu bude za týden gratulace k litru…:wink:

Děkuji geopánové a geodámy za gratulaci. Je to skoro přesně rok co jsem tuhle báječnou hru začal hrát a právě díky ní jsem měl čest vás všechny osobně poznat a to je pro mě právě jedna z těch nejcennějších věcí.