Pořídil jsem si do iP prográmek Geosphere a v nastavení filtrů pro hledání bodů je i možnost Waymarky. Je tam i ikonka! Předpokládal jsem, že když naimportuji gpx s waymarky (prefix WMxxxx) tak to bude brát Geosphere jako waymark a filrovat. Bohužel je ale zobrazuje jako normální tradiční keše
Nepoužíváte někdo tenhle prográmek i s waymarkama?
Tak předhozen originál gpx z waymarking.com a už to funguje. Bude nutno upravit export z GG pro formát waymark… Škoda, že pak nepůjde logovat přes FN to by se hodilo.
Tak rozdílů na konec vícero a ještě tomu vadí některé znaky v názvu… exportní makro pro GG hotovo, odladěno a vyzkoušeno. Je to první verze makra, do geospere natlačeno všech cca 9000 WM
Aplikace jako taková se zdá pro odlov wm použitelná, jen ještě dořešit to logování resp. seznam navštívených wm pro pozdější logování..
Hodím to tam až se vrátím z dovolený. Ted na to už nebyl čas… B) Vycházel jsem ze standardního pqgpx exportu a mého nějakého historického exportu waymarků do Garmina.
Je fajn, že tahle aplikace konečně zobrazí na mapě i v seznamu nenalezené keše spolu s WM, takže když jsem někde na kešování, vidím i okolní WM s úplným listingem…