Waypoint Finder GM script - založení Feedback o přidání doplňku na GC web

Používám na firefoxu GM script Waypoint Finder http://d2234298.u26.websitesource.net/Add_Waypoint_Finder.html
a nedokážu si geocaching web bez tohoto doplňku představit. Přidání vyhledávacího pole do každé stránky + "Your Stuff" zlehčuje a zpřehledňuje web.

Říkal jsem si, že by nebylo špatné založit Feedback o přidání těchto dvou funkcí přímo do webu, aby se nemusel používat tento script, hlavně kdo používá prohlížeče kde nejde greasemonkey má smůlu. Jenže nějak nevím jak na to a moje angličtina není nejlepší.

Prosím tedy někoho kdo by tyto funkce rád viděl na webu jako já, aby založil Feedback za mě. Podle mě by se to mohlo ujmout, přeci jen to dost zpřehledňuje web.

Vyhledávat podle GC kodu ? K čemu je to dobré ? Ne, že bych to NIKDY nepoužil, ale daleko častěji vyhledávám podle autora. Podle místa samozřejmě také - ale to jinými metodami.

A to ostatní ? Trochu přeskupené nabídky, nevidím to tak tragicky, asi proto, že pokud náhodou některou z těch funkcí potřebuju, tak se na ni na dvě, možná tři kliknutí dostanu.

Myslím, že by se Zeměmluv měl směrovat na opravdu důležité aspekty a ne na prkotiny.
Co považuju za důležité? Například

• podporara unikodu
  • odstranění překážek pro HTML listingy
  • podpora multijazyčných listingů
  • dobudování systému suvenýrů (když už s tím začali…)
  • konečně se rozhodnout jak s virtuálkama a s nano velikostí
  • pokračovat ve vývoji wherigo

MOžná se vám zdá, že to co chcete jsou opravdu prkotiny, které by programátor udělal za pár minut. Tak se zeptejte někoho, kdo v takové oblasti pracuje, jaká je organizační a byrokratická zátěž pro možnost naprogramování takové prkotiny. Kolik lidí to musí posoudit, dohodnout, schválit a nakonec se řekne "Franto, tak tam těch deset řádků kodu do verze která bude za dva měsíce přidej".

No já to používám den co den. Myslel jsem, že nás bude víc…
Když jdu na kešky, tak si píšu nálezy na papír, tedy jejich GC kody jak je nacházím. A je pro mě rozhodně snazší kody psát do okénka na každé stránce, než někde hledat jiné, ani nevím kde.

Jinak pochopitelně s tebou souhlasím. sou důležitější věci, to ano. Nicméně to nebrání novejm nápadům ne? Zeměmluv nechť si urči co je důležitější… To co píšeš v planu určitě je, druhá věc je, že se to nesmyslně odkládá…