Webhosting

Je to sice možná trochu offtopic, ale přesto se zeptám - můžete doporučit nějaký server pro free webhosting? Nejlépe na základě vlastních kladných zkušeností. Chci tam mít věci ohledně GC - mapku, statistiky, případně nějaké fotky, takže nic náročného. A pokud možno bez reklam.

Ahoj, nejstabilnější je asi wz.cz ale má tam reklamní banner, bez reklam je pipni.cz, tam se ale musíš smířit s tím, že dost často není místo na serverových discích a support to moc neřeší. Jde o náhodu, když to trefíš dobře v době kdy na discích místo je, tak to chodí dobře…

[quote] ok1in: Ahoj, nejstabilnější je asi wz.cz ale má tam reklamní banner, bez reklam je pipni.cz, tam se ale musíš smířit s tím, že dost často není místo na serverových discích a support to moc neřeší. [/quote]

Používám pro své GC statistiky už řadu let právě pipni.cz. Problémy s nimi několikrát do roka jsou, hlavně ty plné disky, takže to pak chvíli nešlape, ale povětšinou nenastal žádný dlouhodobější problém a o data jsem taky nikdy nepřišel. Bez jejich propracované administrace pro SQL, stránky, e-maily, cron  a pod. už bych se asi neobešel, jsem konzervativec [H]

Podobne zkusenosti jako s wz.cz mam s ic.cz. Poskytuji vetsi prostor a misto reklamniho banneru je jen lista pri hornim okraji, ktera kdyz se barevne sladi tak nijak nerusi.

Já teda taky můžu doporučit ic.cz. Nabízejí 5x víc místa něž wz.cz a ve špičkách chodí i o něco rychleji. Místo reklamního banneru tam je jenom asi 10px vysoka lišta u horního okraje stránky, u který se dá ale zvolit barva, takže zas tak moc neruší. Jediné co, tak v poslední době jsou občas problémy s výpadky SQL serveru, obvzláště ve špičkách.

No já taky něco podobného řeším. Nejlepší se mi zdál php5.cz, který byl supr do té doby, než jsem zjistil, že nepodporuje funkci get_file_contents a na jakékoli dotazy (nejen moje) odpovídají zarytým mlčením.

Jak to tady čtu, tak z vašich příspěvků taky nejsem nijak moudrej. Pro mě je nejdůležitější, aby to fungovalo. Nějaký bannery, interface a takový věci jsou pro mě až druhořadý. Co je teda spolehlivý webhosting (nejlépe zdarma)?

Jo ještě dotaz: máte zkušenosti s maximální dobou běhu skriptu na webhostingu? Potřeboval bych minimálně čtvrt hodiny (holt než se něco vydoluje z gc.com, tak to trvá)

no file_get_content() blokujou skoro vsude :frowning: a pokud ne tak vetinou nedovoli prodlouzit delku behu pomoci set_time_limit() tak jsem to vyresil pomoci virtualniho serveru na pipni.cz, problem je ze ted mi nejak server nechce bezet, nebo spis se tam nepripojim, takze si potrebne skriptiky spoustim z localhostu. Ono pokud by si clovek zaplatil nejakej ten webhosting tak nebejva problem se domluvit, co ti povoli, nebo to mas rovnou i povolene, ovsem napriklad pro ty moje skriptiky to nema cenu.