Weringo cache

Jednoduše by mě zajímalo co jsou to weringo cache. Už sem na ně na mapě párkrát narazila, ale lising byl sruzumitelný jen pro někoho,kdo je již zná.

http://wiki.geocaching.cz/wiki/Wherigo_Cache myslím že tady je to docela dobře popsané

Koukni do wikipedie, tam je to docela dobře popsané.
http://wiki.geocaching.cz/wiki/Whereigo
Zjednodušeně je to takový prográmek, který spustíš v PDA nebo GPSce, která to podporuje (Colorado, Oregon) a podle toho, kde jsi, se ti objevuje, co máš dělat dál… prostě taková interaktivní mystery nebo multicache. Na konci je normální krabička.

Jak poznám, že jsem úspěšně stáhla do GPS werigo konkrétní cache? Máme Oregon 300.
Dík za rady :slight_smile:

wherigo cartrige se nahrava do složky wherigo (jaké překvapení :slight_smile: )
V menu Oregonu je položka wherigo a tam by se ti měla cartrige nabídnout ke spuštění

Ani nevím jak, ale podařilo se mi to. Objevily se mi ty hry všechny, co jsem tam natahala, jen nevím, co jsem předtím dělala špatně. Takže už zbývá jen werigo vyzkoušet.
A pokud jde o stahování, tak se to stahuje jen do PC a já to musím odeslat do garmina.
Ještě musím zjistit, jak se mažou kešky (všeobecně) z GPS, zapomněli tam dát ikonku delete a ona je už plná…
Děkuji za rychlou reakci :o)

Ještě navážu na toto téma. Nevíte někdo kdy bude Wherigo i na Iphone? Zase jednou bych si ho rád zahrál :slight_smile:

Moc nadějně to nevypadá, na foru GS se o tom píše tak jako že je to mimo zájem a podporují vývoj přehrávače pod javou :frowning: Trochu jsem pátral, a existuje "lua player", ale jde instalovat jen na odblokované iPhony :frowning:

Tak na GS foru se řeší už dlouho, že to nejde třeba kvůli TOS Iphonu. Každopádně groundspeak na tom dělá, viz toto video , čas 51:40 - 52:00.
LUA Player určitě neprojde na AppStore, ze stejného důvodu, jako tam není flash player. Možná neprojde ani ten WIG player a proto bude třeba každou cartridge dávat na AppStore, což je dost debilní…

Smažeš ty GPX soubory cos do GPS nahrála ne? waypointy se mažou přes ikonku nastavení/vymazat/vymazat waypointy

Odblokovane nebo Jailbreakovane? Ja jenom, ze to pomerne velky rozdil.

Myslel jsem JB. To víš, jsem ještě mezi jablíčkáři nováček :smiley:

sobikovi: v poradku, ja jenom pro poradek veci, aby si nekdo "nedrbal" telefon unlockem, kdyz si ho muze aktivovat legalne.