whereyougo nenačte cartrige

mám samsung galaxy i 9000 tedy android. nainstaloval jsem whereyougo ale když chci z whereigo.com stáhnout cartrige tak mi to napíše " soubor nelze stáhnout. obsah není telefonem podporován"
Pře stažením zadávám že chcsi stáhnout soubor pro "pocket pc device"

Telefon jsem restaroval víc už mě nenapadá. Díky moc za případné rady.

Musis cartrige stahnout do kompu a tu pak dat do prislusne slozky v telefonu nebo na SD karte. Ja mam Vodafone 845 a rovnou do tel mi to take stahnout neslo.

Mně to nešlo tahat s Androidem 2.1, ve 2.2 to už jde. Před tim jsem to řešil Operou, která problém neměla.

S Whereyougo mam teď ten problém, že v aplikaci nemohu/neumím vybrat cestu k cartrigím a předdefinovaná mi bohužel nefunguje ani po přeinstalaci. Zkusím to ještě pořádně projít a třeba bude chyba jen ve mně.

Cartrige uloz pouze do slozky Wheriga a natahne se ti sama pri spusteni programu

díky moc za rady ale problém nevyřešen.

stáhnout se mi to podařilo že jsem to stahl přes delfína a i přesunul do složky wheryougo ale stále se to nenačte.

ALE koukám na to a stahla se mi ta cartrige s příponou .aspx a wheryougou by rádo příponu .gwc takže jestli v tomhle není problém ale nevím jak přijdu k cartrigi s příponou .gvc.

pokud to je důležitý tak se jedná o cartrige GC211V6 Lobosic 1945.

to jsi opravdu stahl neco jineho :wink: konkretne webovou stranku na ktere byla cartridge, ale ne onu samotnou… jinak me napriklad s androidem nejdou z netu stahovat ani GPX soubory… takze stejne musim vsechno pres komp.. :frowning:

tak přátelé problém vyřešen.

galaxy mi furt stahoval jen to aspx tak jsem to zkusil na počítači a stahl si do kompu gvc a poslal do galaxy a už to jede a načte to. a chtělo to opravdu ještě přesunout do složky whereyougo.

teď jsi du přečíst co že to vlastně je ta cartrige a wherigo ;):smiley: díky za rady