Wherigo cache, spolecne hledani

Chtěl bych zkusit Wherigo, ale nemam PDA ani Colorado. Kdyby se nekdo chystal na Stribrnou Lhotu nebo do Davle, rad bych se pridal.:wink:

Ahoj. Do Davle se chystám příští týden. Ještě nevím kdy.

Diky za info, staci napsat email, rad se pripojim.

Zustavam verny 60CSx a tak WIG kesky jsou pro me zapovezene. Kdyby se nekdo chystal na WIG kesku Zlate nugety a nevadila by mu spolecnost rad se pripojim. Diky.

ahoj,
kesku Zlate Nugety jsme dali minuly vikend, ale na PDA to spravně nefungovalo. Naštěstí byla s námi Konvalinka a s Coloradem jsme ji dali. Tento vikend 17.-18.5. bych klidně šla na STRIBRNOU LHOTU. Mám to co by GPSkou dohodil, pár metrů za barákem. Na HTC Kaiser TyNT by to mělo fungovat správně. Tak dej vědet, napiš na mejlík.
NadaK2

Ja jsem byl s TyTN II na Stribrne Lhote a kesi nemohu nic vytknout, nakonec jsme ji i absolvovali, ale WIG Player si s TyTN II moc nerozumel a GPS signal co 5s vypadaval, zahledl jsem i u jinych podobnou zkusenost. Ted jsem pod Kosirem absolvoval tamni WIG s Coloradem a to uz byla jina liga. Jinak ta keska v tom parku je paradni a park take :slight_smile: .

Cestou od NadaK2 jsem tuhle WIGO cache o víkendu dal v jedenáct večer se stařičkým PDA iPAQ h2210. Měl jsem trochu starší verzi cartridge, ale dopadlo to dobře. Docela mě pobavilo pár chytáků, které autor v cartridge připravil.