K GPS jde použít spousta jiných kabelů.
Hm, a já jsem byl až dosud přesvědčen, že pro připojení Oregonu k PC můžu použít jen mini USB kablík, co mají v každé elektroprodejně cca za pajcku.
K GPS jde použít spousta jiných kabelů.
Hm, a já jsem byl až dosud přesvědčen, že pro připojení Oregonu k PC můžu použít jen mini USB kablík, co mají v každé elektroprodejně cca za pajcku.
K propojeni Oregonu staci opravdu jakejkoli mini USB
Jinak na cem hrat je otazka -- jsou cartridge (treba Litomyslska Robin Hood), ktere si na Androidu nezahrajete --- vesmes ty co jsou programovane v cemsi nikoli v URWIGU
K propojeni Oregonu staci opravdu jakejkoli mini USB
Jinak na cem hrat je otazka -- jsou cartridge (treba Litomyslska Robin Hood), ktere si na Androidu nezahrajete --- vesmes ty co jsou programovane v cemsi nikoli v URWIGU
z těch pěti v Litomyšli na Androidu fungovala bez erorů a tvrdých havárií jen jediná, O kohoutkovi a slepičce (nebo jak se to jmenovalo), a na Oregonu to taky nebylo u některých bez ztráty kytičky
To jo, ale já mám doma originál, v autě nějaký jiný a v kanclu používám kabel od externí CD mechaniky. Stačí, když ty kabely mají správné konce a dostatečnou kvalitu. Logo Garmin není nutné.
Mám problém se zalogováním WIG Dělová koule na Špilberku. Je to moje první WIG, tak nevím, kde může být problém. Dnes jsem ji prošel celou v pohodě, našel jsem kešku a zalogoval se. Když se ale pokouším odemknout cartridge, tak se mi nedaří. Nahrát ji nelze, protože to chce wgs, ale v telefonu mám wgc. A kód mi to taky nebere a hlásí, že není správný.
Kód jsem si samozřejmě opisoval, tak mohla vzniknout někde chyba, ale neleze ten kod opět zobrazit? Nebo je ještě nějaká jiná mořnost, čím by to mohlo být?
Na odemykani na wherigo.com se klidne vykasli. Da se to da zjistit na pocitaci za 5 sekund v poznamkovem bloku, ale nic z toho...
Tak nakonec jsem ji zjistil v tom poznámkovém bloku a odemkl:) Byla chyba v tom kodu, holt psaní si na ruku není úplně nejpřesnější:)
Dá se nějak na wherigo.com poznat kdo odemkl moje wherigo?
Stručná odpověď: Ne, nedá.