Zdravím, nabízím možnost společného odlovu [cache]GC1F9E1[/cache] někdy v sobotu. Je mi fuk, jestli dopoledne nebo odpoledne, domluvíme se tak aby to vyhovovalo všem. Vlastním Oregona, takže pokud někdo nemáte wherigovací GPS, máte možnost projít si ho se mnou. Já budu vyrážet z HK na kole, na čase se domluvíme. Pokud někdo bude chtít dostavit se přímo na místo, taky možnost. Pokud někdo bude mít zájem, projevte se tady ![]()
Ahoj, silně o tom uvažuju. Už se tam delší dobu chystám. Oregona mám též. Takže dnes pozdě večer dám echo jesli jo a případně domluvíme další. Jen jestli ti nebude vadit, že půjdu s family a naší geobabičkou;)
Ahoj,
tak tvůj návrh mě také oslovil. Kdyby se to domluvilo na dopoledne, asi bych se taky zúčastnil. Odpoledne pak, pokud počasí dovolí, plán mám. Tahle keška mě láká, když už ji máme tak blízko.
Brý odpoledne
Fuj to je vedro … no takže zatím se ozval qmacpro - ten může odpoledne, cca od 1. Zajda team naopak zase dopoledne, zlatý monro tomu je to jeno, nebo jen neupřesnil čas. Pokud se nebude možný dohodnout se na jednom čase, byl bych pro jít s někým dopoledne, odlovit wherigo, potom si skočit na oběd, odlovit to s druhou partou a skočit na nějaké keše okolo. Třeba se ještě někdo ozve, pokud by to Zajda team mohl posunout na odpoledne, nebo qmacpro na dopoledne, bylo by to ale asi nejlepší.
Po bouřce nešel internet a narychlo jsem ještě zahazoval výkop od vodovodu, aby se nevyplavil barák. Jinak já dorazím asi dopoledne kolem desáté (jedu od Hlinska), odlov ostatních neplánuji předem, záleží na "grandma" a hlavně co zůstane z počasí. Má to být výlet, ne muka.
Já můžu i dopoledne. Napiště v kolik a kde bude sraz a já se budu těšit. Kolo beru sebou.
Dobrá, tedy zítra (sobota) v 10:00 třeba na N 50°4’55.263" E15°48’18.417"
Zelené MTB Kellys s Oregonem na řidítkách B) těším se. Dáme wherigo, kolem poledne oběd, kdo bude chtít se mnou pokračovat dál, klidně může.