jelikož na symbianu anna nejdou doinstalovávat java nepodepsane aplikace prosim o radu jak wigo odehrát na nové nokii e6-00.
Díky všem
jelikož na symbianu anna nejdou doinstalovávat java nepodepsane aplikace prosim o radu jak wigo odehrát na nové nokii e6-00.
Díky všem
Zdravím,Symbian3 sice nemam,mám starší (Nokii E52) a tam aby šla instalovat nepodepsaná java tak stačí ve Správci aplikací>Nastavení>Instalace softwaru zakliknout možnost "Vše" a v druhé položce >Ověřit certif. online zatrhnout "Vypnutá"
Pochybuji,že by se ty verze Symbianu až tak v tomto lišily. Zkus se na to podívat.
To jsem ověřil - Přešel jsem z E72 dočasně na e52 (všechno v pohodě) a pak jsem dostal E6-00 a aplikace vůbec nejde nainstalovat. Spíš hledám něco přímo na symbian.
tož přímo na symbian je podpora kešování velmi chabá, na wigo neznám nic.. Na druhou stranu neříkám, že by něco jinýho neexistovalo
wigo v symbianu fakt asi neexistue.
yes!!! dnes se z nějakých nepochopitelných důvodů podařila instalace Openwigu
Zítra testuju ![]()
Na N8 (symbian3) potvrzuju bezproblemovou funkcnost javoveho openwigu, vyzkouseno napr. na sarce s baterkou, behacich schodech v cesk. krumlove,atd., ryze symbianova aplikace tedy podle me neni potreba, staci tahle javova
Můžete mi někdo poradit, jaký je problém s Nokií E6-00, vše mám nastaveno, tak, jak je popsáno a bohužel nenahraju Cartridge.
Popis pls podrobneji, rozumim tomu spravne ze nejde catridge spustit pri pokusu o otevreni v openwig? hlasi to nejake chyby?
Hlásí mi to "Failed to load cartridge: invalid cartridge file".
Cartridge si stáhnu do počítače …gpx, po té překopíruji do telefonu a ze startu openwigu ji otvírám.
.gpx není cartridge.
Cartridge (.gwc) stahneš z webu wherigo.com.
No jo dík, už mi to chodí, ale co jsou ty soubory gwx, které se dají stahnout u znázornění kešky ?
Chtěl jsem napsat soubory gpx.
No v me N 5230 s OpenWigem vse facha uz pul roku bez problemu:-)
To jsou klasicky souradky uvodu wiga;-)
Na E6 to trochu pokulhává, zase jsem nemohl dohrát kešku s OpenWigem, nejdřív mě to nevyhledalo předmět, jenž jsem měl sebrat a na další kešce mi nešla zvětšit fotografie k vyluštění hádanky, dále to nereagovalo po zadání odpovědi…jaké máte vy zkušenosti s tímto telefonem, jsem celkem zoufalý.
No tohle je vareni z vody, to by chtelo vedet o jakou Cartridge se jedna, ale vseobecne:
Ale jak sem rekl, chtelo by to vedet KDE ktery konkretni problem nastal
ad.1 jednalo se o keš homer v akci a celkem na začátku se měly hledat tři předměty na celkem malem prostoru, těsně předemnou tam kačeři ty tři předměty sebrali bez komplikaci, já to tam prochodil křížem krážem , sebral dva předměty a třetí ani za boha.
ad.2 jednalo se o keš labyrint a na začátku u prvního ukolu se mi v telefonu nabizelo: zvětšit fotografii, zadal jsem ano a nic.
ad.3 mas mozna pravdu, že jsem mohl zvolit špatnou odpověď a nebyla zřejmě od autora žádná zprava o špatné odpovědi.
Jo Homer v Akci to je akce — tam se sbiraj tri predmety a vim i ktery, ale vetsinou stacilo jen projit ulickou tam a mel si je – pokud ne tak je proste chyba ..i to se nekdy stane. Vetsinou to vsak neni chyba cartridge, ale GPS. Proste se nejak kousne a "nacita" spatne souradnice – pak neni divu, ze predmet nenajdes. Me se to stalo na Sarce s Baterkou (ale zazil sem to i na jinych zaizeni treba u Operace Bruneval, Stinadla se bouri) - slo nas vic a tak se dala chyba docela rychle (asi 10 minut) odhalit. Ukol podobny, vsichni meli sebrano a ja nemohl nic najit. Tak sme z legrace koukli jake souradnice vykazuje moje GPS a ejhle. Ac se tvarila ze funguje jak ma a cislicka se menily a kompas tocil ..tak souradnice (ciselne) ukazovaly o 200 metru jinam. Pomohl az restart zarizeni.
Labyrint - jo tam uz si zacatek nevybavim. Pokud bylo zvetseni obrazku primo v cartridge tak by to samozrejme melo fungovat (ono se to defacto nezvetsuje, ale nacte se vetsi obrazek) - tady muze byt chyba v cartridge nebo proste jeji "neodladenost" na nekterych zarizech – napr. tvuj telefon z nejakeho duvodu nepodporuje takove rozliseni obrazku a pod. ( ja mel dlouho podobny problem s mp3 v cartridge a musel sem na Nokii pouzivat cartridge pro Oregen, kde mp3 zvuky nejsou)